FOTO: Liber la biciclişti în zona Victoria

După ce mai mulţi reşiţeni au fost deranjaţi de faptul că pista de biciclete din staţia de la Victoria este blocată de o construcţie privată din zonă, asaltând e-mail-ul redacţiei Express de Banat cu nenumărate poze, problema a fost rezolvată.

Omul de afaceri Costel Ciobanu, cel care a deschis o nouă terasă de fiţe în oraşul de pe Bârzava, nu a stat prea mult pe gânduri şi a remediat problema într-un timp record, aşa cum, de altfel, a şi promis. Acesta a suportat cheltuiala care viza deplasarea cu câţiva centimetri a bucăţii din pista de biciclete de sub construcţie. De acest lucru s-au ocupat numaidecât angajaţii Serviciului public – Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local din cadrul Primăriei Reşiţa.

,,Bicicliștii nu se mai accidentează în zona Victoria, oamenii pot sta liniștiți. Din cheltuiala mea proprie am refăcut pista pentru biciclete, deci totul este în regulă”, a dat asigurări omul de afaceri cunoscut sub numele de Barbălată, care și-a tras terasă în cartierul Govândari, deja este asaltată de reșițeni.

Deşi afaceristul Costel Ciobanu a remediat problema pistei pentru biciclete, unii reşiţeni s-au declarat în continuare nemulţumiţi că pietonii nu ar avea spaţiu destul să treacă prin faţa terasei. Întreaga problemă însă pleacă de la şoferii tupeişti care, în loc să respecte parcarea din faţa obiectivului, preferă să-şi urce autoturismele pe trotuar. Poliției locale nu îi rămâne altceva de făcut decât să intensifice controalele și să amendeze conducătorii auto indisciplinați.

CITEŞTE ŞI: FOTO: TERASA LUI BARBĂLATĂ, PESTE PISTA PENTRU BICICLIŞTI! 

terasa barbalata  terasa barbalata2

Comments

  1. Razvan says:

    Primesti un suc pentru pupicul asta ..:))) nu spun unde ca nu e frumos… Bravo cetațene pe nume Florin Andrei!