Hoții, clienți fideli ai unui magazin de reparat telefoane mobile

explo 1000x200

Un cetățean din Caransebeș, care își plătește dările la stat și încearcă să-și construiască propria afacere prin muncă, nu este lăsat în pace de hoți, care periodic îi fac o vizită și îi golesc magazinul de marfă. Și nu orice marfă, ci telefoanele mobile aflate la reparat. De această dată, infractorii au sustras peste 50 de mobile, unele de ultimă generație.

Magazinul aflat în zona Pieței Agroalimentare din municipiul de pe Timiș și Sebeș a fost prădat în weekendul trecut de profesioniști, spun oamenii care-l cunosc pe proprietarul magazinului. Și asta pentru că mai întâi au tăiat cablurile de la sistemul de supraveghere video, după care au intrat în voie și au sustras tot ceea ce era în incintă.

Patronul și-a dotat încăperea cu camere de luat vederi după ce, în urmă cu doi ani, i-a fost spart magazinul și au fost furate telefoanele mobile aflate la reparat. De această dată hoții cel mai probabil au mai intrat în magazin înainte de producerea furtului, pentru că au știut exact unde se află camera video.

Până la această oră, polițiștii din Caransebeș nu au depistat hoții, însă au întocmit o listă de suspecți pe care îi urmăresc în eventualitatea punerii în vânzare a telefoanelor furate.