Primarul Felix Borcean, prins între generaţii!

1000x100 Cuib de vise 1000x100

Alt cartier, aceleași probleme ale caransebeșenilor luate la cunoștință de primarul municipiului Felix Borcean. De această dată, însoțit de șefii Aquacaraș, Ion Ursulescu, și SPIR, Ion Gheorghe Ștefan, edilul s-a deplasat în cartierul Țarinei, aici unde președinți de asociații de proprietari și locatari abia așteptau să-și spună of-ul.

Zona neasfaltată dintre blocuri, cea din jurul containerelor de gunoi, parcările, spațiile verzi, sau partea de întreținere a zonei din fața scărilor de bloc constituie doar câteva dintre probleme care afectează viața de zi cu zi a locuitorilor din acest cartier.15033821_10211696872043841_1089465489_n

Potrivit primarului Felix Borcean, au fost întâlnite cam aceleași neajunsuri ca și în celelalte zone, însă în Țarinei cartierul este mai îngrijit, oamenii și-au mai rezolvat pe cont propriu din problema subsolurilor blocurilor, a spațiilor verzi dintre blocuri sau din fața scării de bloc.

STPT job 1000x200

”Există veșnica problemă a spațiilor și locurilor de joacă pentru copii. Aici părerile sunt împărțite: locatarii mai tineri își doresc aceste locuri de joacă, iar cei mai în vârstă își doresc liniște, ba mai mult, tinerii fac mizeria dintre blocuri sau își lasă amprenta teribilității pe anumite spații din cartier. Cred că este o problemă artificial creată de locatari, pentru că oricum copiii au o anumită libertate de mișcare fără a avea un loc anume de joacă. E importantă mișcarea pentru a nu fi țintuiți în fața calculatoarelor, însă intră în contradicție generațiile, cum e și firesc”, a menționat primarul urbei.15049543_10211696872443851_89571396_n

Felix Borcean a vorbit și despre proiectele care se pot realiza într-un timp mai scurt: ”Anul viitor, în primăvară, este cuprins în planul edilitar urbanistic un loc de recreere cu băncuțe, spațiu verde și un foișor în locul din zona Țarinei cunoscut în trecut La Salcie, copac ce între timp a fost tăiat, lăsând loc unor parcări în zonă. De asemenea, tot în primăvară vom amenaja zona de depozitare a gunoiului, o vom asfalta și se va îngrădi spațiul pentru o cât mai bună accesibilitate”.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/