Holograf încearcă să modeleze publicul reșițean!

explo 1000x200

Turneul național al trupei Holograf, una dintre cele mai iubite formații din țară, se oprește și în orașul de pe Bârzava. Spectacolul promite a fi incendiar, așa cum sunt obișnuiți fanii formației.

După ce a rămas impresionat de frumusețea descoperită în zona Oravița, când trupa Holograf a concertat la ruga orașului, Dan Bittman revine în județ în turneul său prin toată țara. Astfel că, pentru prima dată, turneul național al formației cuprinde și orașul de la poalele Semenicului.

YouTube video

Afișele răspândite prin tot orașul au dat de veste reșițenilor că sfârșitul lunii octombrie pregătește unul dintre cele mai importante evenimente muzicale ale anului. Așadar, astăzi, de la ora 19:00, toți cei care doresc să îi vadă sau să îi revadă pe membrii trupei în plină acțiune pot veni la Sala Polivalentă din oraș. Prețul biletelor începe de la 20 de lei pentru elevi, 40 de lei pentru studenți și 80 de lei pentru cei care nu se încadrează în cele două categorii menționate.

Membrii formației au explicat înainte de a porni turneu efectul pe care doresc să îl producă în urma concertelor. Pe lângă faptul că vor să promoveze mesajul lor artistic, Holograf dorește și să modeleze publicul prin melodiile lor foarte cunoscute. Pe lista hiturilor ce vor răsuna în Sala Polivalentă din oraș se numără „Cât de departe”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Dincolo de nori” sau „Banii vorbesc”.

YouTube video

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157634748786486″]

CITEȘTE ȘI: CONCERTUL HOLOGRAF, EVENIMENTUL ANULUI!