Moga, Loredana, Smiley și Brenciu sunt cu ochii pe Reșița!

explo 1000x200

Numele orașului este dus din nou pe scena muzicală a show-ului cu cea mai mare audiență din țară, Vocea României.

Reșițeanul Gabriel Burduja, care a început să cânte în urmă cu aproximativ 13 ani, va face cunoștință cu cei patru jurați sâmbătă, 2 noiembrie, când speră să-i impresioneze pe Moga, Brenciu, Loredana sau Smiley cu vocea sa. Gabriel și-a dorit încă de la apariția primei ediții a emisiunii să fie unul dintre participanți, fiind vrăjit de ideea de a deveni vocea unei națiuni. Fiind stabilit în Spania, însă, nu a avut posibilitatea de a participa. Anul acesta și-a luat inima în dinți și a decis să se înscrie la preselecțiile ce au avut loc la Timișoara.

Apariția mea la Vocea României este un vis pe care l-am avut de foarte mult timp. De când eram mic vroiam să fiu  vedetă rock. În 2010, emisiunea a apărut pentru prima dată în România și mi-am zis că vreau neapărat să particip, însă din cauza faptului că trăiam în Spania de câțiva ani de zile nu am putut să merg la preselecție. Anul acesta, am decis să petrec un an de zile acasă și să mă dedic mai mult muzicii și radioului. Astfel am putut ajunge la preselecție, la Timișoara. Nu am crezut că voi fi chemat, speram că a fost OK ceea ce le-am cântat acolo, dar nu îmi făceam mari speranțe, întrucât cantitatea de talent care se bate la aceste preselecții este extraordinară. Vorbim de cele mai bune voci ale României. Am fost uimit, în vară, când am fost sunat de cei de la PRO TV, că am trecut de preselecția de la Timișoara și că urmează să merg la București, unde urmează să fie aleși cei preselectați în teritoriu. A fost, de fapt, o surpriză! Ei ne-au chemat acolo să ne dea invitațiile în mod oficial și să ne ia primele interviuri. În momentul în care am primit acea invitație, m-am simțit precum aș fi absolvit Oxford sau Harvard, aflând că am fost selectat dintre miile de voci înscrise în preselecție”, a declarat Gabriel Burduja pentru www.expressdebanat.ro

A impresionat casele de discuri din București!

Gabriel Burduja a început să cânte din 2001, când împreună cu câțiva prieteni au creat un band care a uimit prin piesele care au ajuns în topul radiourilor locale. „Împreună cu prietenul meu, Leo Stanciu, am lansat un proiect care se numea Just Boys Singing. Pe vremea aceea era un boy band cu care am avut un succes cât se poate de răsunător pe plan local, și nu numai, piesele noastre fiind unice la vremea respectivă. Din cauza unor probleme financiare am fost nevoiți să abandonăm proiectul”, povestește Gabriel.

Reșițeanul a  creat o strânsă legătură cu un număr impresionant de participanți, urmând ca în viitorul apropiat să organizeze câteva concerte caritabile. De asemenea, Gabriel știe deja cine poate fi Vocea României. „Cred că Florin Mândru poate fi vocea României, precum și Andrei Chermeleu, care este tot reșițean. Sunt foarte multe voci bune acolo și cred că vom avea o mare surpriză”, este de părere muzicianul.

Vocea Reșiței, Gabriel Burduja, a încântat la sfârșitul săptămânii trecute publicul iubitor de muzică bună la Parallel Jam, local salvat prin campania organizată de cotidianul online Express de Banat, dar și prin sutele de semnături ale reșițenilor.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157637017387743″]

 

banner 970 x 250