Concertul Holograf, evenimentul anului!

po 1000x100px (3)

Ruga de anul acesta de la Oraviţa are toate şansele să fie desemnată cea mai reuşită sărbătoare a vreunui oraş din Caraş-Severin.

Primăria şi Consiliul Local Oraviţa au găsit reţeta ideală pentru trei zile de sărbătoare la superlativ fără să fie cheltuit vreun leu de la bugetul local. Pe scena din faţa gării au urcat nume grele ale folclorului şi muzicii uşoare româneşti, iar asta a făcut ca numărul celor prezenţi şi al comercianţilor să fie foarte mare. Dacă prima zi a fost dedicată folclorului, cu Petrică Miulescu Irimică, Andreea Voica şi Irina Loghin capete de afiş, în cea de-a doua seară de rugă au întreţinut atmosfera, cu mare succes, Trupa Est şi exotica Mandinga.

 

YouTube video

Show-ul a atins cote maxime duminică seară. Puya a dat startul unei petreceri pe care orăviţenii nu o vor uita curând. Hip-hop-erul a făcut de toate pe scenă. A dat drumul rimelor sale inconfundabile pe beat-uri ce au determinat până şi bunicile să dea din cap, aşa cum bine remarca prezentatorul Dan Mirea, a băut bere cu fanii, a făcut flotări în uralele acestora şi chiar s-a fotografiat cu o poliţistă, arătând că se simte excelent la prima sa vizită în Oraviţa. Într-o ţinută foarte provocatoare, Delia a încins şi mai mult atmosfera pentru ca, în final, legendara trupă Holograf să declanşeze nebunia.

 

banner 1000 x 100 hd

YouTube video

În faţa câtorva mii de fani, veniţi nu numai din oraş, ci şi din Reşiţa, Moldova Nouă şi toate localităţile învecinate, Dan Bittman a dat un adevărat recital. Holograf a cântat mai bine de o oră împreună cu un public dezlănţuit şi doar ora târzie şi focul de artificii de-a dreptul senzaţional au reuşit să-i coboare de pe scenă pe membrii uneia din cele mai iubite formaţii din România. Zilele Oraviţei 2013 s-au terminat pe un fond muzical şi vizual fabulos, dar şi cu promisiunea primarului Dumitru Ursu că, la anul, spectacolul va fi cel puţin la acelaşi nivel, dacă nu cumva chiar mai grandios.

YouTube video

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157634748786486″]

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157634742226727″]

03 britannia 1000 x 100 gif