Pană, impresionat de Pascal!

Titular în primele şapte etape ale campionatului, portarul Pascal nu a prins primul unsprezece la meciul câştigat pe teren propriu, 2-1, cu CS Mioveni.

Antrenorul Marian Pană a explicat la finele partidei cu argeşenii motivele pentru care Pascal a fost înlocuit între buturi de Marius Zăvoi. Titularul obişnuit din poarta Metalului nu este accidendat, dar prestaţia mai puţin bună din partida de la Vâlcea l-a determinat pe antrenor să-i ofere o şansă şi celui de-al doilea portar al echipei. „Pascal a greşit la Vâlcea şi am considerat că dacă acum nu-i dau o şansă lui Zăvoi pe urmă poate nu mai aveam când. Mi-a plăcut Pascal pentru că a simţit că nu va juca şi l-a încurajat toată săptămâna pe Zăvoi. Un alt portar făcea pe supăratul, dar el a avut altă atitudine şi îl felicit pentru asta”, a spus Pană.

Cu Zăvoi în poartă, Reşiţa a câştigat jocul cu CS Mioveni, însă acesta a dat destule emoţii şi e foarte probabil ca la Bistriţa să ia din nou loc pe banca de rezerve, Pascal urmând să revină în formula de start. „A avut ezitări, dar i-am spus că nu sunt supărat pe el”, a adăugat Pană.