Heroină și pastile psihotrope – captura DIICOT Timișoara

heroina si pastile diicot timisoara
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Aproximativ 40 de grame de heroină și 240 de pastile de alprazolam și tramadol au fost descoperite de procurorii DIICOT Timișoara în urma perchezițiilor de miercuri.

La DIICOT Timișoara au ajuns 11 suspecți pentru audieri. Caprura este mult mai mare.

„Au mai fost descoperite și ridicate o pungă cu o substanță pulverulentă alb-gălbuie, o pungă ce conține fragmente de substanță solidă cristalină transparentă, mai multe linguri cu urme de ardere și cu urme de substanțe pulverulente, aproximativ 10 grame de canabis, un grinder, un cântar de precizie, 10 telefoane mobile și 1.100 de lei”, transmite IPJ Timiș.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au dispus reținerea a 4 persoane.

droguri descoperite in lugoj

promovare banner maxagro Muzeul TM

„La data de 18 aprilie 2024, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș cu propunerea de arestare preventivă a persoanelor cercetate, pentru 30 de zile”, mai spun polițiștii.

Miercuri, au fost efectuate 9 mandate percheziții în Lugoj și București la membri unui grup infracțional organizat care făcea trafic de droguri de mare risc.

Din 2022 traficanții au vândut heroină pe piața neagră din Timiș și din Capitală. Procurorii au probe că au avut loc cel puțin 15 tranzacții.

 

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/