Titi Stoica (AUR): Alegerile europarlamentare sunt aproape ignorate. Noi venim în comunități cu programul de guvernare în PE

echipa aur timis pentru alegerile din 9 iunie
untitled design set 970x90 px

Deputatul AUR de Timiș, Ciprian Titi Stoica, reclamă faptul că în spațiul public nu există dezbateri pe teme cu interes european, în perspectiva alegerilor europarlamentare din 9 iunie. 

„Jumătate din alegerile care vor avea loc în 9 iunie, europarlamentarele, sunt aproape ignorate. Nu avem dezbateri pe teme cu interes european și suntem singurii, noi cei din AUR, care venim în comunități și ne prezentăm programul de guvernare în Parlamentul European. Suntem singura alternativă la Partidul Comasat Român și la Alianța Timișoara Unită. Vreau să aveți încredere, să veniti să discutați cu noi, să ne aduceți critici dacă e necesar pentru a găsi cele mai bune soluții. Cred că cei 35 de ani de sărăcie și dezastru trebuie să se încheie. Istoria noastră recentă e comparabilă cu anii 2009-2010, când tot Partidul Comasat Român ajuns la putere, a tăiat din pensii, din salarii și au mărit taxele și impozitele. S-a pierdut rezerva de petrol și gaze, nu se ia atitudine, și, mai mult, Guvernul Ciolacu își dorește să vândă TAROM-ul și portul Constanța. De ce acceptăm să ni se vândă țara bucată cu bucată? Sper ca într-un final să oprim această trădare de țară!”, a declarat Ciprian Titi Stoica, deputat AUR de Timiș.

La Timișoara a fost prezent joi și Peter Costea, unul din candidații AUR la Parlamentul European.

„Promovez idealurile creștine, tradiționale, valorile morale, iar platforma mea europarlamentară a fost despre promovarea acestor valori în Parlamentul European și renașterea Europei prin valorile creștine. Știu că bănățenii susțin valorile creștine și tradiționale. (…) Bătălia din luna iunie este una importantă pentru România și pentru sufletul românilor.”, a spus Peter Costea.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/