Dominic Fritz: Singura misiune a lui Cristian Moș este să saboteze Alianța Timișoara Unită

dominic fritz primarul timisoarei despre Cristian Mos
untitled design set 970x90 px

„Cristian Moș nu și-a dat demisia din USR, ceea ce face candidatura sa nu doar nestatutară, ci și imorală.”, spune Dominic Fritz, președintele USR Timiș, după anunțul candidaturii independente a lui Moș la Primăria Timișoara. 

„Suntem convinși că foarte puțini timișoreni sunt interesați de jocurile de gleznă ale unor combinatori politici. Cristian Moș nu are nicio soluție pentru Timișoara. Nu prezintă idei cum să apere interesele orașului. Știe și el că nu va câștiga Primăria Timișoara. Singura lui misiune este să saboteze proiectul de continuitate europeană reprezentat de echipa mea și Alianța Timișoara Unită. Cine l-a trimis în această misiune?”, se întreabă Dominic Fritz, candidatul Alianței Timișoara Unită pentru Primăria Timișoara.

Potrivit sursei citate, nedemisionând din funcția de vicepreședinte CJ Timiș, Cristian Moș arată că se ține cu dinții de funcțiile obținute în baza voturilor câștigate de USR la alegerile din 2020.

Se comportă ca vechii politicieni pentru care funcția este mai importantă decât conștiința. De asemenea, Moș minte cu privire la nemulțumirile pe care le-ar avea. În realitate, a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu. Decizia de a candida împotriva mea la alegerile locale din 9 iunie îl transformă într-un iepure electoral al echipei PSD-Robu. Am convingerea că alegătorii nu se vor lăsa păcăliți de manevrele disperate ale acestei echipe. O intrare în cursă în ultima clipă a unui candidat nepregătit arată un dispreț extraordinar pentru ambițiile timișorenilor.”, a mai spus Fritz.

CITEȘTE ȘI: Cristian Moș candidează independent la Primăria Timișoara

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/