HC Adrian Petrea Reșița a testat prima ligă maghiară

Prim-divizionara masculină de handbal HC Adrian Petrea Reșița a susținut, joi și vineri, două jocuri amicale puternice în Ungaria. După 26-29 cu Orosházi FKSE, în această seară handbaliștii reșițeni au cedat cu 24-32 în fața liderului primei ligi de handbal din Ungaria, puternica Pick Szeged, fosta echipă a lui Adrian Petrea.

Ocupanta locului 4 în clasamentul Ligii Naționale, HC Adrian Petrea Reșița, a făcut o bună propagandă handbalului masculin românesc, în aceste două jocuri disputate în țara vecină. În meciul cu Pick Szeged, pentru formația reșițeană au marcat: Vaidasigan (8 goluri), Pîrîianu (5), Dospinescu (3), Ignat (2), Trifkovic (1), Popovici (1), Rohozneanu (1), Starchenko (1), Grozăvescu (1), Bahan (1).

Acesta a fost ultimul joc de verificare pentru HC Adrian Petrea înaintea celui din sferturile de finală ale Cupei României, programat la finalul lunii în deplasare la CSM București. Pentru HC Adrian Petrea a intervenit însă o problemă delicată, întrucât nu se mai poate antrena în Sala Polivalentă din Reșița, rămasă închisă până la primirea avizului ISU. Și cum se apropie și importantele meciuri de campionat de pe teren propriu, cu Energia Târgu Jiu și Potaissa Turda, de pe 4 și 7 februarie, oficialii echipei se văd puși în situația de a căuta din nou alternative.
Foto: Facebook Mol-Pick Szeged

CITEȘTE ȘI: HC Adrian Petrea Reșița, dublă amicală în Ungaria. Vineri, Adrian Petrea se întâlnește cu fosta sa echipă