Hainele divei n-au atras atenția procurorilor! Vorbim despre un miliard pe lună!

Dosarele penale care vizează Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș sunt praf în ochi, acuză managerul instituției, Adrian Cican, în timp ce adevăratul jaf a fost trecut cu vederea timp de 18 ani!

Cican dezvăluie încă din prima sa zi petrecută la șefia unității spitalicești din Caransebeș lucruri incredibile, care, dacă se dovedesc a fi adevărate, i-ar trimite pe mulți în spatele gratiilor. „E o mafie a halatelor albe!”, strigă managerul. Cu toate acestea, organele de cercetare penală și-ar pierde vremea cu lucruri mult mai puțin importante. E drept, și acelea legate tot de spital. Sunt supărat pe motivul că nimeni din Poliție, nimeni din Parchetul de la Caransebeș, absolut nimeni, în 18 ani, nu a sesizat ce se întâmplă. Toată lumea știa că spitalul nu arată bine, că nu face servicii medicale tocmai în regulă. Și asta nu din cauza medicilor, ci pentru că acolo se schimbă managerii ca și hainele unei dive”, acuză Adrian Cican. 

Potrivit acestuia, Parchetul investighează la această oră achiziționarea unei cădițe, în mandatul fostului manager, Octavian Dena. „Adică noi vorbim de un miliard minus în fiecare lună la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș și anchetăm o cădiță de pe vremea fostului manager, dând la o parte celeritatea sau prioritățile care există în acest moment?! Omitem anumite lucruri grave din spitalul ăsta pentru o cădiță?! Este vorba de o cădiță și de niște concursuri care se presupune că nu ar fi fost în regulă, înainte de a fi eu manager. Este bine că se întâmplă și lucrurile astea, dar asta este prioritatea acum, când sunt lucruri mult mai grave?!”, întreabă Cican revoltat.