Inconștiență sau prostie!? Gorjanca suspectă de coronavirus a stat lângă o femeie care luptă cu cancerul!

Românca din Italia îi poate avea pe conștiință pe pasagerii autocarului în care a urcat. Asta dacă are conștiință!

Ce vină poate avea o tânără din Oțelu Roșu care se luptă cu cancerul, ca să-i fie viața pusă în pericol de o inconștientă? Lipsa de rațiune a femeii care a vrut să păcălească autoritățile ca să ajungă acasă din Italia poate pune în pericol viața tututor pasagerilor din autocarul care se deplasa de la Timișoara la Horezu.

Pentru prostia ei s-a pierdut timp și s-au pus în mișcare foarte mulți oameni pentru ca virusul să nu fie răspândit. Femeia de 38 de ani este din Gorj și venea din Venetto, dar ca să-și piardă urma s-a oprit în Germania, unde a schimbat mijloacele de transport doar ca să păcăleacă autoritățile de la vamă. Deși cunoștea riscurile răspândirii coronavirus a urcat din Timișoara într-un autocar plin cu oameni că să ajungă acasă, unde, evident, ar fi intrat în contact cu ruedele. După 6 ore de așteptări la intrarea în județul Caraș-Severin, autoritățile au decis ca autocarul să-și reia cursa, însă de această dată una specială, însoțit de Jandarmerie și Poliție pentru a transporta la domiciliu fiecare dintre pasagerii urcați în Timișoara.

Românca urcată în autocar a rămas în carantină în județul Timiș, însă dacă se confirmă că este purtătoare de coronavirus, răul a fost deja făcut. Ea s-a așezat lângă o femeie din Oțelu Roșu care venise la Timișoara, la Oncologie, pentru o nouă ședință de chimioterapie și care în aceeași zi se întorcea acasă cu stare generală foarte proastă și imunitatea deosebit de scăzută. La Oțelu Roșu a fost oprit autocarul și organele de ordine au transportat-o la domiciliu spre autoizolare. Și ceilalți pasageri au fost transportați la adresele de domiciliu spre izolare, pe traseul Caransebeș – Oelu Roșu – Horezu, după ce au fost luați în evidențe și li s-au comunicat rudelor riscurile răspândiții CODIV-19, pentru a rămâne izolați 14 zile.

„Conform articolului 352 din Codul Penal, femeii din Gorj i-a fost întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi comunicare de informaţii false”, a declarat, pentru Express de Banat, Aurora Voicilă, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Timiș.

FOTO: news.ro