Guvernul Ponta trimite în Caraş-Severin de cinci ori mai puțini bani decât UE!

explo 1000x200

Banii europeni atraşi de Consiliul Judeţean Caraş-Severin salvează oarecum situaţia în judeţ deoarece fondurile alocate de Guvernul României nu dau posibilitatea prea multor investiţii care să ne mai apropie de lumea civilizată.

Sorin Frunzăverde, şeful administraţiei judeţene, a prezentat situaţia bugetară pe anul în curs, una din care rezultă că accesarea de proiecte europene este singura şansă ca judeţul Caraş-Severin să iasă din conul de umbră în care se află de atâta vreme. „Bugetul judeţului e structurat pe două tipuri de finanţare, din fonduri guvernamentale şi europene. Acest an este expresia imediată a ceea ce anticipam în 2005, când spuneam că bugetele locale se vor finanţa tot mai mult din fonduri europene”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean.

Potrivit lui Frunzăverde, bugetul total al judeţului Caraş-Severin în 2015 este de circa 190 de milioane de euro, din care 30 de milioane vin de la Guvernul României, iar 160 de milioane, din fonduri europene. Asta înseamnă că de la UE vin în Caraş-Severin de cinci ori mai mulţi bani decât de la Guvernul Ponta.

foto: gov.ro

 

Comments

  1. vasy says:

    sa zicem merci acestei clase politice neispravita si corupta pana-n maduva oaselor.ce sa trimita marele doctor ponta ???????? bani? banii ii iau ei cu coruptibilii lor .in urmatorii 100 de ani nu vrem noi alegatorii sa mai auzim de psd/ ma refer la cei gen ponta , oprisan, mazare, hrebe, cosmanca, vanghelie intruchiparea analfabetismului si furtului in psd. gioana cu mihaela lui pe care prostavanul sarea cat il tineau posibilitatile de a sari strigand in fata televiziunilor ,,mihaela te iubesc ” am puso bine, m-am inteles cu sorin ovidiu vantu si furam tot cu acesta sa ne imbogatim draga mihaela dragostea mea.sa nu mai auzim de acesti neispraviti care se regasesc in cei enumerati mai sus, care au salarii bugetare de maxim 1500 de euro lunar si averi colosale , cu palate si piste de elicopere , cu sute de milioane de euro averi personale si spun eu ca acestea sunt numai cele ce se gasesc la vedere . cate vor mai avea ascunse prin strainatate numai dumnezeu stie! ce sa dea ponta si dragnea in afara de lectii de dispret , lectii de coruptie , lectii de masluit voturi si lectii de plkagiatori cu acte-n regula.nu mai credem in ei , punem punct si de la capat!!!!!!!!

  2. Trecutprinviata says:

    SUMA PUTEA SA FIE MULT MAI MARE SI ERA DOAR LA HOTARIREA CARASULUI . MULT MAI MULTE PROIECTE EUROPENE ELIGIBILE CONTRACTATE PENTRU EXECUTIE DE FIRME DE VALOARE .

  3. viorica says:

    Noutate absoluta, doar acum! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Afacerea este legala si profitabila.Detalii la email  vioricaflorea53@gmail.com