Gurgu vs. Bobar, scandal pe iarba lui Chivu

Managerul sportiv al lui Dinamo s-a simţit lezat de afirmaţiile lui Carol Gurgu în dreptul la replică trimis redacţiei Express de Banat şi i-a răspuns dur oficialului din Valea Domanului.

Cristi Bobar ne-a contactat telefonic imediat ce a aflat despre afirmaţiile lui Gurgu, dorind să-i dea o replică acestuia şi să clarifice povestea covorului sintetic primit sub formă de donaţie de la Cristi Chivu. „Se fac tot felul de insinuări la adresa mea legate de acest teren şi sunt foarte deranjat, mai ales că aceste insinuări sunt făcute de un om care a primit o pălărie mult prea mare şi care ar fi mai bine să stea în banca lui. Nu vreau să mă cobor la nivelul lui, aşa că nu mă pun să vorbesc despre cine este acest Gurgu şi cum a ajuns el să conducă un club de tradiţie al fotbalului românesc. Nu e prima dată când face referire la mine, i-am recomandat şi lui, şi altora să-şi vadă de treabă, să nu se mai lege de numele meu. Să nu mă facă să vorbesc, că nu-i văd bine!”, a spus Bobar.

Actualul oficial al lui Dinamo a explicat şi modul în care suprafaţa sintetică de joc a ajuns la Reşiţa. „Cristi Chivu ne-a întrebat cu ce ne poate ajuta. I-am spus că un teren sintetic ar fi extraordinar pentru noi, chiar şi unul la mâna a doua, ştiind că investiţia nu ar fi chiar mică. Ne-a spus să căutăm şi am găsit ca varianta cea mai bună covorul sintetic de la Dinamo. Am primit asigurări că se mai poate folosi cel puţin cinci ani. Nu eu am stabilit durata lui de viaţă, ci cei care se pricep şi se ocupă cu asta. Cristi Chivu a văzut şi el cu ochii lui suprafaţa de joc, de asta este supărat pentru ceea ce s-a întâmplat. El chiar a vrut să facă un lucru bun şi a ieşit cu imaginea şifonată. Nu merita asta. Am vorbit ieri cu mama lui, nu sunt supăraţi pe mine, pentru că mă cunosc foarte bine şi ştiu că nu e vina mea pentru această situaţie. Vreau să mai precizez un lucru: banii pentru acest teren nu au ajuns niciodată la Reşiţa sau în conturile clubului, ci au fost viraţi direct de fundaţia lui Cristi proprietarului terenului. Poate că asta îi şi deranjează pe unii. Credeţi că eu sau cei de la fundaţia lui Cristi ar fi cumpărat cu zeci de mii de euro o cârpă, aşa cum insinuează nu ştiu cine pe la Reşiţa?! Am primit de la Cristi Chivu un cadou, o donaţie, şi unii se trezesc să facă nazuri. E ruşinos!”, a mai precizat Bobar.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Gurgu nu a gasit altceva mai bun de facut decat sa dea din fund intre “scule“ sculate. Iar Bobar n-a ramas dator reactionand ca un veritabil dinamovist amenintand cu dezvaluiri ca pe vremea militiei. Mai bine era sa se spuna cinstit cine au fost cei care au acceptat donatia, cine a oprit montarea ei pe motivul hilar ca nu corespunde normelor si in fine, cati bani s-au “invartit“ intre Chivu si Dinamo!

    A TREBUIT SA TREACA 83 DE ANI SI SA SE DECLANSEZE UN SCANDAL MONSTRU PENTRU CA TERENUL SFANT PE CARE RESITA A CUCERIT SINGURUL SAU TITLU DIN INTREAGA EXISTENTA SA DEVINA PRACTICABIL!!!!