Gugulanii știu să sară! Sunt invincibili în România!

Volei Club Caransebeș a câștigat și cel de-al treilea meci din actuala stagiune a Diviziei A 1 masculine, 3-0 la seturi, în deplasare, cu Unirea Dej. Pe seturi, elevii lui Valentin Pereu s-au impus cu 25-21, 26-24 și 25-18.

Schimbările făcute în vară la clubul gugulan par să fi fost de bun augur. Echipa Caransebeșului nu e doar mai puternică față de sezonul trecut, ci și mult mai serioasă. Nimeni nu mai asociază rezultatele echipei cu câștigurile mari la casele se pariuri, așa cum se întâmpla în urmă cu doar câteva luni. Gugulanii au câștigat destul de clar la Dej și se pregătesc de meciul de foc cu Dinamo, de sâmbăta viitoare.

„A fost greu, 3-0 înseamnă trei puncte, noi trebuie să acumulăm punct cu punct pentru că avem în față un campionat lung și foarte echilibrat. Am fost peste Dej, cred că diferența am făcut-o la blocaj și pe faza de atac, însă am avut și ceva probleme la serviciu, unde am greșit mai mult decât ar trebui, dar per total sunt foarte mulțumit, pentru că a fost cel mai bun meci la nostru de până acum, ceea ce ne dă încredere pentru meciurile viitoare”, a declarat imediat după partidă, pentru Jurnal de Caraș-Severin, antrenorul Valentin Pereu.

Comments

  1. […] Schimbările făcute în vară la clubul gugulan par să fi fost de bun augur. Echipa Caransebeșului nu e doar mai puternică față de sezonul trecut, ci și mult mai serioasă. Nimeni nu mai asociază rezultatele echipei cu câștigurile mari la casele se pariuri, așa cum se întâmpla în urmă cu doar câteva luni. Gugulanii au câștigat destul de clar la Dej și …mai multe stiri […]

  2. […] Schimbările făcute în vară la clubul gugulan par să fi fost de bun augur. Echipa Caransebeșului nu e doar mai puternică față de sezonul trecut, ci și mult mai serioasă. Nimeni nu mai asociază rezultatele echipei cu câștigurile mari la casele se pariuri, așa cum se întâmpla în urmă cu doar câteva luni. Gugulanii au câștigat destul de clar la Dej și Sursă știre […]