Arrivederci, Giovanni Pisano!

FC Caransebeș 1913 a pierdut din nou umilitor pe teren propriu, 0-3 (0-1) cu CS Mioveni, iar antrenorul italian Giovanni Pisano are cumpărate deja biletele de avion!

 

Început cu o întârziere de 15 minute din cauza ceții care învăluia Stadionul din parcul Teiuș, meciul a fost echilibrat doar în debutul său. După o scurtă tatonare între cele două echipe, încet, încet, echipa argeșeană a trecut la cârma jocului, iar în minutul 19, pe fondul unei neînțelegeri între fundașii caransebeșeni, Nilă a deschis scorul. Gazdele au revenit în joc, având câteva ocazii la poarta echipei oaspete, prin Roman, Stoica, Lupu sau Livan, dar niciuna nu a fost fructificată. Mai aproape de gol a fost tot echipa din Mioveni. După un șut frumos de la 25 m al lui Biceanu, Negrilă a respins cu greutate în față, iar același Nilă a reluat cu capul, balonul lovind bara transversală. Până la pauză oaspeții și-au mai trecut în cont câteva ocazii la poarta lui Negrilă, dar golul doi a venit abia după pauză, când Nilă nu l-a mai iertat pe Negrilă. Cu un sfert de oră înainte de final, Sotica a încheiat definitiv socotelile. Scorul putea fi și mai mare, dar Popa a ratat penalty-ul acordat în urma faultului asupra lui Aiza.

După acest eșec, e tot mai clar că Pisano va fi dat afară. „Echipa s-a prezentat execrabil din punctul nostru de vedere, al celor care asigurăm, atât cât putem, condiții de pregătire și existență acestei echipe. Ne-au dezamăgit profund, în primul rând atitudinea de non-combat, lipsa mentalității de a câștiga în teren pe mine personal mă afectează foarte mult. Am avut și aseară o discuție cu Consiliul Director, deci o să luăm măsuri foarte aspre împotriva celor care își bat joc de munca noastră, de investiția orașului pentru a avea un spectacol de calitate. Totodată, nu pot să nu remarc și lipsa de atitudine, și profesională,și dacă vreți și sportivă, a lui Giovanni Pisano, care avea obligația să vină să vă dea aici o declarație. Nu eu, eu am o calitate administrativă la acest club, nu răspund din punct de vedere tehnic, dar nu mă derobez de răspundere, vin aici pentru că toți suntem vinovați că am tolerat anumite stări de lucruri pe care Pisano le-a primit ca ultimatum aseară. Măsurile le vom lua săptămâna viitoare, ar însemna să fac ceva ce nu este cuvenit, în absența colegilor mei, a Consiliului Director. Săptămâna viitoare vom lua măsurile necesare și chiar dacă atâta timp cât vom mai evolua în liga a doua vom evolua cu copiii noștri, cu juniori, cu cei care doresc cu adevărat să se implice, să lupte pe teren”, a spus Dan Avram, președintele Comitetului Director.

Cel mai probabil, în cursul zilei de luni italianul va fi anunțat că nu mai are ce căuta pe banca echipei gugulane. „Părerea mea este că Pisano nu mai stăpânește astăzi vestiarul, nu poți să faci ceva la nivelul ligii a doua cu antrenament joi, o oră, și vineri, o oră și jumătate, și să ai pretenția ca jucătorii să te asculte, să îți respecte indicațiile, atâta cât le și înțeleg, pentru că el în primul rând a fost părăsit de conaționalii săi și de colaboratorul care traducea instant pe teren. Am crezut într-un reviriment. După ședința conducerii administrative li s-a mai acordat o șansă echipei, stafului tehnic înfrunte cu Pisano. Momentan nu vă pot avansa nume, ar fi și prematur înaintea analizei”, a mai spus Avram.

FC Caransebeș 1913: Negrilă – Pisano, Stelitano, Răducu, Suciu, Bogdanovici, Lupu, Cîrstoiu, Roman, Livan, Stoica.

CS Mioveni: Croitoru – Toriste, Ali, Stoica B., Stoica E., Mîrzeanu, Bicean, Mazilu, Florescu, Nilă, Ayza

Comments

  1. […] FC Caransebeș 1913 a pierdut din nou umilitor pe teren propriu, 0-3 (0-1) cu CS Mioveni, iar antrenorul italian Giovanni Pisano are cumpărate deja biletele de avion! Început cu o întârziere de 15 minute din cauza ceții care învăluia Stadionul din parcul Teiuș, meciul a fost echilibrat doar în debutul său. După o scurtă tatonare între cele două echipe, încet, încet, echipa argeșeană a trecut la cârma jocului, iar în minutul 19, pe fondul unei neînțelegeri între fundașii caransebeșeni, Nilă a deschis scorul. Gazdele au revenit în joc, având câteva ocazii la poarta echipei oaspete, prin Roman, Stoica, Lupu sau Livan, …mai multe stiri […]

  2. […] Început cu o întârziere de 15 minute din cauza ceții care învăluia Stadionul din parcul Teiuș, meciul a fost echilibrat doar în debutul său. După o scurtă tatonare între cele două echipe, încet, încet, echipa argeșeană a trecut la cârma jocului, iar în minutul 19, pe fondul unei neînțelegeri între fundașii caransebeșeni, Nilă a deschis scorul. Gazdele au revenit în joc, având câteva ocazii la poarta echipei oaspete, prin Roman, Stoica, Lupu sau Livan, Sursă știre […]

  3. eu says:

    consider ca schimbarea “non antrenorului”Pissano s-a facut destul de tarziu pentru ca asa cum spuneam cu ceva timp in urma el impreuna cu clica lui urmaresc alte interese. Pisano si clica mintind fara nuci un pic de jena ca FINANTEAZA echipa.
    La Balotesti Pisano a inlocui un antrenor foarte bun care a si promovat echipa dar care nu a fost de acord cu manevrele presedintelui clubului,acelas lucru a patit si Artimon cu acest ” non antrenor Pisano.
    adevarul va iesi la iveala si in cazul Balitesti-Pisano si in cazul Caransebes-Pisano.