Doar neputință! (FOTO)

Metalul Reșița a rămas pe ultimul loc în Liga a II-a după ce a cedat din nou în Valea Domanului, 0-1 (0-0), cu U Cluj, și are tot mai puține șanse să evite retrogradarea.

Cu o echipă alcătuită în mare parte din puști, cu un antrenor tânăr pe bancă, Mihai Teja, și cu niște fani superbi în peluza de sub tabela de marcaj, U Cluj s-a impus meritat la Reșița în fața unei echipe neputincioase și pe care nu și-o mai dorește aproape nimeni. Problemele din vară și lotul completat de la o etapă la alta cu jucători liberi de contract de Marian Pană și mai apoi de Eugen Trică își spun cuvântul la fiecare joc. Oaspeții au dominat ușor prima repriză și au semănat în câteva rânduri pericol la poarta lui Kololo, înlocuitorul accidentatului Zimmermann, în timp ce rosso-nerii nu au ajuns prea des în careul advers.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157660871599356″]

După pauză lucrurile au stat și mai prost pentru echipa lui Trică. Clujenii au arătat că au venit în Valea Domanului după toate cele trei puncte și au insistat pentru ele. Eforturile le-au fost răsplătite în minutul 69, când Cordoș a marcat cu un șut plasat din interiorul careului. Reșițenii nu au reușit să reacționeze, ba dimpotrivă, au scăpat ieftin, deoarece oaspeții au mai irosit câteva șanse uriașe. Metalul a pierdut din nou, a rămas cu doar patru puncte pe ultimul loc, dar și fără antrenor. Și a mai rămas fără ceva, fără prea multe speranțe. Fanii și banii i-a pierdut de mult!

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157660942788881″]

La finele partidei, înainte de a-și lua la revedere de la jucători, Eugen Trică a spus că nu vrea să comenteze afirmațiile predecesorului său, Marian Pană, care a simțit miros de bani murdari din pariuri în vestiarul Metalului. „E doar neputință, nu altceva!”, crede Trică.

Comments

  1. Doar neputință! (FOTO) - Stiri locale | Ziare locale online din România says:

    […] Metalul Reșița a rămas pe ultimul loc în Liga a II-a după ce a cedat din nou în Valea Domanului, 0-1 (0-0), cu U Cluj, și are tot mai puține șanse să evite retrogradarea. Cu o echipă alcătuită în mare parte din puști, cu un antrenor tânăr pe bancă, Mihai Teja, și cu niște fani superbi în peluza de sub tabela de marcaj, U Cluj s-a impus meritat la Reșița în fața unei echipe neputincioase și pe care nu și-o mai dorește aproape nimeni. Problemele din vară și lotul completat de la o etapă la alta cu jucători liberi de contract …mai multe stiri […]

  2. Doar neputință! (FOTO) - Agenda Primarului says:

    […] Cu o echipă alcătuită în mare parte din puști, cu un antrenor tânăr pe bancă, Mihai Teja, și cu niște fani superbi în peluza de sub tabela de marcaj, U Cluj s-a impus meritat la Reșița în fața unei echipe neputincioase și pe care nu și-o mai dorește aproape nimeni. Problemele din vară și lotul completat de la o etapă la alta cu jucători liberi de contract Sursă știre […]