Gugulanii joacă tare. Merg la victorie sub Tâmpa!

FC Caransebeș 1913 a plecat spre Brașov cu un singur scop: să scoată un rezultat pozitiv pe terenul echipei care a retrogradat sezonul trecut din Liga I.

Gugulanii au debutat cu o victorie în actuala stagiune a Ligii a II-a, dar nu lipsită de emoții. Repriza secundă a meciului cu CSM Râmnicu Vâlcea le-a dat multe speranțe microbiștilor caransebeșeni, chiar dacă e clar că echipa mai are nevoie de timp pentru a se omogeniza. Chiar și așa, antrenorul Giovanni Pisano e încrezător înainte de partida cu FC Brașov. „FC Brașov e o echipă grea. Nu sunt un antrenor care valorifică foarte mult tacticizarea meciurilor, în sensul studierii adversarilor la maximum, dar mergem acolo ca să îi învingem cu toate armele pe care le avem la dispoziţie. Ştim că în meciurile cu astfel de echipe, în deplasare, dacă te închizi rişti să primeşti gol şi după aceea să nu mai poţi recupera handicapul. Tocmai de aceea, înainte de a încasa lovituri sperăm să le dăm noi primii sau cel puţin să dăm mai multe decât adversarii, mai ales că uneori o fază fixă poate decide meciul. Una peste alta, cred că le ştim şi punctele slabe, şi punctele forte”, a spus tehnicianul italian.

Pisano susține că FC Caransebeș nu are o formulă standard în momentul de față și că este adeptul rotirii jucătorilor. „Le voi da tuturor şansa să joace, să-şi arate valoarea. Mi-a plăcut în meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea că, pe lângă cei 11 titulari, au intrat foarte determinaţi în joc Săulescu, Telecican şi Bogdanovici, care erau rezerve. Pentru mine rezervele sunt extrem de importante în orice meci şi urmăresc cu atenţie evoluţia lor la antrenamente”, a mai declarat Pisano.

Comments

  1. gugulan says:

    si chiar au castigat,vrem o opinie a domnului Petru Fuchs…!!!