„Vrem performanță!”

Echipa de volei AS Volei Club Caransebeș a dat startul pregătirii în Sala Polivalentă din municipiul de pe Timiș și Sebeș.

 

Voleibaliștii antrenați de Valentin Pereu au încheiat cantonamentul pe Muntele Mic, unde a avut loc pregătirea fizică, și din aceste zile au început antrenamentele în sală. Potrivit antrenorului Valentin Pereu, sportivii sunt la început de drum, însă speră ca iubitorii de volei din Caransebeș să nu fie dezamăgiți de lotul format în acest sezon.

„Obiectivul nostru în acest an este play-offul nr. 2. Asta înseamnă că încercăm să obținem unul dintre locurile 5-8, ceea ce presupune multă muncă din partea tuturor celor angrenați în acest proiect ce are ca scop promovarea sportului de performanță în cadrul comunității din Caransebeș”, a menționat profesorul Pereu.

Potrivit președintelui Cristian Stepanescu, care a asistat la primul antrenament, lotul de jucători este unul bun, care cu siguranță va încerca să fie la înălțimea pretențiilor publicului cunoscător de volei din municipiu.

„Am reușit la fiecare meci desfășurat acasă să aducem la sală un public numeros, chiar dacă au fost și bune, și rele anul trecut. Și în acest an vrem performanță și seriozitate. Cred că acești jucători vor dovedi că se poate”, a spus Cristian Stepanescu.