Gugulanii în forţă, reşiţenii în genunchi!

În cadrul celei de-a 15-a etape a Ligii a III-a, pe stadionul din Govândari, liderul FC Caransebeş a zdrobit Gloria cu un categoric 6-0.

Pe un teren îmbibat de apă, elevii lui Artimon au arătat cine este șeful în serie, punând stăpânire pe joc chiar din primele minute ale meciului. Oaspeții au ratat un penalty acordat de centralul partidei la un fault al lui Cheda asupra lui Negoescu, însă Suru a ratat, trimițând pe lângă bara din dreapta porții apărate de Haidău. Caransebeșenii au trecut ușor peste ratarea loviturii de la 11 metri și au punctat în minutul 14, prin Negoescu. Gazdele au avut şi ele o dublă ocazie uriaşă, însă tot oaspeţii au punctat pe tabela de marcaj. Constantinescu a majorat avantajul oaspeților în minutul 36, iar în ultimele cinci minute al primului mitan Steop a realizat dubla, în minutul 42, respectiv 44, şi a dus scorul la 0-4. „Copiii Reșiței” nu au reușit nici după pauză să pună probleme liderului. În partea secundă s-a jucat după acelaşi scenariu, şi Negoescu a mai înscris de două ori, gugulanii încheind anul în forţă.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157638184832564″]

leader board 728 x 90 px

Antrenorul gazdelor, Dan Boltaşiu, nu a avut prea multe cuvinte după încheierea partidei: „Felicităm echipa din Caransebeș, este clar cea mai bună echipă din serie. Au profitat de greșelile noastre copilărești, este o lecție dură pentru noi și un rezultat dezamăgitor”.

În schimb, antrenorul oaspeților se gândește deja la abordarea returului, pregătind și transferurile de care are nevoie. „Sunt ca și rezolvate cinci transferuri, care ne vor da șansa ca din retur să ne gândim serios la promovare. A fost un joc pe care l-am controlat și l-am stăpânit de la un capăt la celălalt, scorul nu mai necesită comentarii”, a declarat Alin Artimon.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157638184631856″]

În aceeaşi etapă, o altă reprezentantă a județului, Muncitorul Reșița, s-a impus fără mari probleme, 3-0, în deplasare, cu FC Avrig, prin golurile înscrise de Costachi, Săulescu și Țimbota.

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Clasamentul dupa 15 etape.