27 de miliarde de lei vechi au ajuns în judeţ!

Pe final de an, oficialii de la Ministerul Muncii au trimis bani în teritoriu pentru mai multe centre sociale din județ, dar și pentru finanțarea celor care îngrijesc copiii cu handicap.

Rectificarea de care a avut parte județul Caraș-Severin pe final de an este una pozitivă. Din cele 27 de miliarde de lei, 20 de miliarde de lei vechi sunt pentru mai multe centre de asistență socială: cel de la Sacu, centrul pentru persoanele fără adăpost de la Caransebeș, dar și pentru „Sfânta Maria” și cel pentru persoane vârstnice, ambele din Reșița.

„Cele 20 de miliarde care vin, acum, la sfârșitul anului, fac parte din finanțarea pe care am câștigat-o la Ministerul Muncii pentru toate centrele de asistență socială din Caraș-Severin, de circa 100 de miliarde. Astăzi, doar 20 de miliarde sosesc de la București. Alte 7 miliarde sosesc pentru plata asistenților de la Direcția pentru Asistența Copiilor, sunt persoanele care, practic, îi asistă pe copiii cu handicap, iar 7 miliarde sunt indemnizațiile pe care aceste persoane le primesc”, a precizat astăzi Sorin Frunzăverde, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Alte 500 de milioane de lei vechi reprezintă suma decontată de către APIA pentru cheltuielile efectuate pentru implementarea PEAD 2013.

Tot în cadrul ședinței de astăzi, aleșii județeni au operat o serie de modificări în legătură cu administrarea terenurilor de pe Aeroportul Caransebeș, întrucât Consiliul Județean a intrat în linie dreaptă cu organizarea unui centru SMURD, cu toate dotările necesare ce vor deservi structura aeroportuară ce va funcționa în regim de urgență pentru persoanele aflate în dificultate.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200

Comments

  1. ALEXANDRU NEMOIANU says:

    De ce nu este pusa suma in lei noi?Deoarece suma este de fapt foarte modesta,doua milioane si sapte sute de mii de lei.Circa 27 de lei pe cap de locuitor Caras Severin.Frunzaverde se joaca si arunca praf in ochi.Sunt smecheriile disperarii.Nu mai are mult!

  2. Rokko Crnooko says:

    Javra de ZIDAR , da-ti demisia si dute draku , hotule mizerabil si traficantule de influenta !

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/