Gugulanii fac fitness în aer liber! (FOTO)

Mai multe instituții din Caransebeș au pus mână de la mână și au realizat un spațiu unic în municipiu destinat celor care doresc să petreacă în natură câteva ore liniștite în folosul lor.

 

Primăria Caransebeș împreună cu Organizația pentru Strategii și Programe de Dezvoltare și TMD Friction au desfășurat un proiect cu titlul „Credem și investim în oameni pentru că omul sfințește locul”, care a presupus realizarea unei zone de fitness în aer liber în parcul de agrement Teiuș. Astfel, au fost montate echipamente moderne, deosebit de eficiente pentru lucrarea musculaturii șoldurilor și taliei, dar și pentru mușchii spatelui, abdomenului sau brațelor, ajutând la crearea și menținerea unei condiții fizice de excepție. De asemenea, au fost montate mese de șah care sunt foarte solicitate deja de pensionari și o bandă pentru skateboard. Întreaga investiție s-a ridicat la 20.000 euro, primăria punând la dispoziție terenul din zona de agrement Teiuș. Pentru că spațiul este deosebit de util, primarul urbei, Marcel Vela, a precizat că va implementa un asemenea proiect și în cartierul Nord al municipiului.

„O zonă plăcută care atrage caransebeșeni de toate vârstele. Cred că este un exemplu bun de colaborare între mediul economic și autoritatea locală, este un bun început pentru a dovedi că se poate și invităm și alte companii, alte societăți comerciale să devină parteneri cu noi în anumite proiecte sociale sau edilitare. Suntem deschiși ca și cofinanțare pentru a lăsa ceva în urma noastră, o investiție care cred că este foarte eficientă ca reclamă comercială pentru societăți. Știm că oamenii apreciază aceste investiții și satisfacția celor care le realizează e mare”, ne-a precizat primarul Marcel Vela.

Comments

 1. popescu says:

  domnule primar nu se poarta camasa cu cotche si pantofi maro la costum de culoare albastra , dar ce sai faci cand vii de la tara la oras.

 2. gugulan says:

  In mod normal nici nu trebuia facuta aceasta fotografie…!!!

 3. gugulan says:

  Realizarea este una laudabila.

 4. gogu says:

  @Popescu: Si pe tine te bate rau gramatica, dar “ce sai faci cand vii de la tara la oras.”