Ambiții multe, fotbal mai puțin!

Cam astea ar fi așteptările înainte de Metalul Reșița – FC Caransebeș 1913, derby-ul Caraș-Severinului la fotbal care se va disputa sâmbătă, de la ora 11, pe Stadionul „Mircea Chivu”.

Intrați în insolvență, părăsiți de galerie și cu bugetul tăiat la jumătate, rosso-nerii sunt ultimii în campionat, fără nici măcar un punct după patru runde. Au însă un antrenor nou, pe Eugen Trică, cel care îl înlocuiește pe Marian Pană. Gugulanii nu s-au descurcat nici ei grozav în ultimele două meciuri, ambele pierdute, deși începuseră campionatul foarte bine, cu două succese consecutive. În aceste condiții, miza partidei e foarte ridicată, pentru oricare dintre echipe un eșec putând însemna intrarea în criză. Mai ales în cazul Metalului, care s-ar înfunda aproape fără speranță în subsolul clasamentului.

În Valea Domanului nu vorbește aproape nimeni despre derby, în speranța că jucătorii vor juca dezinvolt, fără să simtă presiune pe umerii lor. La Caransebeș însă orașul freamătă și toată lumea se gândește la reeditarea rezultatului de anul trecut, mai ales că Metalul este ultima echipă a seriei în momentul de față. „Mergem să câștigăm. E un meci tensionat, toată lumea cu care ne întâlnim în oraș ne cere să câștigăm la Reșița. Se simte atmosfera de derby. Am înțeles că vin mulți caransebeșeni la meci și ne dorim foarte mult să câștigăm. Schimbarea antrenorului poate aduce în primul rând și o schimbare a atitudinii fotbaliștilor Reșiței. Ne așteptăm la un meci dificil, dar asta nu înseamnă că nu ne putem impune”, a spus italianul Giovanni Pisano.

Comments

 1. Толеa says:

  Câştigă Metalul!

 2. NG says:

  Cat costa biletul la meciul asta?

 3. miroase de la un km meciul asta says:

  e blat, castiga Metalul !!! :)))

 4. rsd says:

  10 lei biletul

 5. depinde de unde mirosi says:

  Resita -Csb 1 – 2 ( 1 – 0 )

 6. rsd says:

  rufa – csb

 7. euuu says:

  Batem 3-0 . Haaaai Metaaaaaalu’!!!!!!!

 8. rsd says:

  0- 1. hai rufaaa !!!

 9. rsd says:

  rufa -csb 0 – 2 . hai rufaaaa !!!

 10. gugulan says:

  A castigat Caransebesul,resitenii nu s-au miscat rau,au dominat meciul dar s-au precipitat la finalizare,nici macar din penalty nu au fost in stare sa inscrie.La Caransebes mai sunt multe de pus la punct,cu aceasta victorie muncita obiectivul de a ramane in Liga 2 pare realizabil.