Gugulanii au ucis speranțele Reşiței şi au provocat haos în Valea Domanului!

FC Caransebeş s-a impus astăzi de o manieră entuziasmantă în Valea Domanului, cu 2-1, deşi a jucat aproape o repriză în inferioritate numerică. Metalul a ieşit, practic, din lupta pentru promovare, antrenorul Daniel Opriţa se gândeşte să demisioneze, directorul Jean Turmacu a plecat deja, iar Guardia Rosso-Nera şi-a înjurat favoriţii!

Cu principalul Artimon în tribună, suspendat, dar cu o echipă întărită serios în iarnă şi cu o galerie numeroasă, ce a dominat fondul sonor pe „Mircea Chivu”, aşa cum nu s-a mai întâmplat de foarte mulţi ani, ca oaspeţii să aibă mai mulţi suporteri, Caransebeşul a fost peste Reşiţa la toate capitolele. Gugulanii au fost excelent montaţi pentru acest joc, în timp ce elevii lui Daniel Opriţa au resimţit oboseala acumulată după meciul greu de la mijlocul săptămânii. Încă din startul întâlnirii, iniţiativa a aparţinut oaspeţilor, iar cum primele semnale de alarmă nu au trezit defensiva reşiţeană, în minutul 15 a venit şi golul. Săulescu a profitat pe dreapta de o eroare a lui Dandea, a intrat în mare viteză în careu şi l-a obligat pe Tătăru să faulteze. Ex-reşiţeanul Stoica l-a bătut pe Zimmermann şi a turnat şi mai mult plumb în picioarele gazdelor. La mijlocul primei reprize gluma s-a îngroşat şi mai tare. Artean a executat înşelător o lovitură liberă, păcălindu-l pe căpitanul Metalului, şi a majorat scorul la 2-0 pentru oaspeţi. Cu zece minute înainte de pauză, Buhăescu a reaprins speranţa, cu o execuţie perfectă din lovitură liberă la care Pascal, în tur apărător al buturilor reşiţene, nu a avut replică.

Opriţa a mutat la pauză, l-a preferat pe Claudiu Ionescu în locul lui Robert Cristian, iar eliminarea lui Stoica, pentru al doilea galben, venită în minutul 52, i-a dat motive să spere că echipa sa poate egala şi chiar întoarce rezultatul. A mizat imediat şi pe Adrian Ionescu şi Manole, acesta din urmă revenit după o perioadă de absenţă, dar marile ocazii au fost tot la poarta reşiţeană. În ultimele zece minute a renunţat la unul din fundaşii centrali, Dandea fiind trimis în mijlocul careului caransebeşean, dar fără prea mare folos. Metalul putea scoate totuşi un punct, dar Feher a dat din nou cu piciorul. În al doilea minut de prelungiri, mijlocaşul lui Opriţa l-a făcut mare pe Pascal, acesta apărându-i lovitura de pedeapsă acordată de centralul Chioran pentru fault. FC Caransebeş s-a impus meritat, o putea face la o diferenţă chiar mai mare, şi a declanşat scandalul în Valea Domanului, galeria înjurându-i pe patronul Cătălin Rufă şi jucătorii lui Daniel Opriţa.

Tehnicianul Metalului îşi asumă întreaga responsabilitate a eşecului şi se gândeşte să renunţe, chiar dacă echipa e pe podium. „Eu am greşit, o să vorbesc cu oamenii de aici şi o să plec eu, să vină altul şi poate o să câştige toate meciurile!”, a spus Opriţa supărat după meci.

Comments

 1. arbitru says:

  Nu stiu cum s-a vehiculat ideea promovarii in liga l , oare acei oameni chiar nu au habar de sport , pardon , fotbal………..

 2. ULTRAS Resita says:

  bine , bine zici de noi ca ne-am injurat favoritii, dar favoritii cum au evoluat in ultimele etape daca e sa o luam concret. Si cu galeria nu stiu ce sa zic.Pot sa zic ca ne/au prins intr/o pasa proasta pentru ca echipa noastra nu mai joaca aproape nimic de cateva etape si e normal sa vina un recul si din partea noastra.
  La final au venit au aplaudat asa e normal sa faca , i/am intrebat ce au de gand de joaca asa slab la care Oc. Vasile ne-a aratat mijlociul lui in semn de respect pentru toti km parcursi pentru echipa. Pana la urma tot ei sunt aia suparati ? ca trebuia noi galeria sa le bagam mingea in plasa. Sa nu mai zic de elicopterele alea de suturi ce le trimiteau la Marcel la balcon. Fugi ma de aici cu articolul asta induci lumea in eroare grav.

 3. resitean says:

  ultras nu vi-a pus nimeni pistolul la cap sa mergeti sute de km… a-ti mers ca a-ti vrut voi… echipa joaca slab… e adevarat dar suntem cu echipa la bn si rau… nu suporteri de rezultat… vasile nu a aratat degetul.. el saracu o fost bulversat de supertactica lui oprita(mare antrenor) ba mij stanga ba fundas dreapta… orice numai mijlocas dreapta ce joaca cel mai bn nu… sincer oprita a ajuns intrun pct mort nu mai are motivatie numai are ideii.. joaca din ghici din inspiratia jucatorilor( szabo buhaescu.. feher in meciul cu olt) va luati de vasile… dar de marele zimmerman ca de vro 4-5 meciuri toate mingile se fac de ping-pong cand ajung in fata lui una numai prinde… de ce nu va luati de conducere ca ajungi in fata startului campionatului si joci cu 98 in teren ca nu ai 2 jucatori u21 de doamne ajuta… sa fim seriosi…

 4. Gusca says:

  resitean ai dreptate aproape in totalitate

 5. Brigate Lunca says:

  Am fost pentru ca am vrut noi corect !

 6. hmmm says:

  30-40 de ultrasi….atat are resita la meci..pe site-uri de socializare are mai multi.tata…fotbalul trebuie sustinut din tribuna nu de pe facebook…!!!!