„Reşița are derby-uri cu Steaua şi Dinamo, nu cu noi!”

Preşedintele lui FC Caransebeş, Cosmin Popovici, a răspuns la finele meciului câştigat de gugulani în Valea Domanului ironiilor lansate de galeria reşiţeană şi de rosso-neri la adresa clubului revenit după trei decenii în eşalonul secund al fotbalului românesc.

Reşiţenii nu au considerat că meciul cu FC Caransebeş poate fi catalogat drept unul special, că merită statutul de derby, iar Guardia Rosso-Nera a pregătit mai multe mesaje ironice la adresa gugulanilor. „Mircea Chivu – simbol pentru noi, Fernando – idol pentru voi” a fost cel mai inspirat dintre ele. Ultraşii din Valea Domanului i-au făcut „ţărani” pe suporterii caransebeşeni şi i-au întrebat dacă s-au descălţat la intrarea pe Stadionul „Mircea Chivu”. Replica din peluza colorată în galben şi albastru a venit la finalul meciului: „Reşiţa, uită-te cum te ţinem noi în B!” Fanii oaspeţilor au punctat astfel îndepărtarea Metalului de liderul Poli şi, totodată, de promovarea în prima ligă.
Ultimul cuvânt în acest duel al ironiilor l-a avut Cosmin Popovici, preşedintele clubului gugulan. „A fost un joc bun, dar nu pot să-l numesc derby datorită faptului că gazdele consideră că noi suntem o echipă mică. Ei au derby-uri cu Steaua, cu Dinamo! Din păcate, trăiesc din amintiri, nu se raportează la nivelul la care sunt acum. Din punctul nostru de vedere, a fost un derby care a ieşit bine pentru noi. Ne-am luat revanşa după înfrângerea din tur. Vreau să le mulţumesc inimoşilor noştri suporteri care au venit în număr mare şi au dominat fondul sonor al acestei partide”, a spus oficialul FC Caransebeş.

Comments

 1. Mihai says:

  Sunt resitean si nu sunt de acord cu arogantele prezentate in articol, nu isi au locul niciunde nu doar pe stadion . In special fata de un oras confrate de suferinta cu al nostru in Caras Severin poate cel mai frumos si mai sarac judet din tara .

 2. suporter resita says:

  Mihai daca ai fi fost la Caransebes si pateai ce am patit noi nu ai mai vorbi asa

 3. suporter caransebes says:

  “Suporter resita”, daca iti aduci aminte, in tur ati inceput sa ne injurati dupa ce noi v-am aplaudat. Asta e atitudine de suporter ? Cei de mai sus cu banner-ul despre fernando, nu sunt deloc diferiti fata de “tiganii din Caransebes”. Ne vedem la anul tot in B !

 4. suporter resita says:

  suporter caransebes, in tur voi ati inceput cu ironiile si dupa au venit injuraturile

 5. doru says:

  Suporterii din caransebes degeaba ati batut ca tot retrogradati

 6. hmmm says:

  Caransebes retrogradeaza cand promoveaza Resita,chiar nu vede nimeni ca Resita nu mai are echipa,Caransebesul a dominat si cu un jucator eliminat altfel facea scor cu Resita,in galerie la Caranebes 100 in cea Resiteana 50,nu trebuie sa fi matematician sa faci diferenta…!!!

 7. doru says:

  Ba pai voi santeti echipa de sezon voi mai un an daca rezistati .Apoi iara dureaza 30 de ani sa auda lumea de voi ma.

 8. hmmm says:

  ce greu e de digerat infrangerea,cum sa ia bataie maciuca de la Caransebes?,cum sa fie gugulanii mai multi decat metalurgistii?,resita este din intamplare acolo pe locul 3,de la anul cred ca resita nu o sa mai aibe maciuca in lga 2…hahaha

 9. doru says:

  Stai linistit ca nici voi nu o sa mai fiti gugulanilor