DECISIV. Banatul joacă pentru menținerea în elita voleiului românesc!

Cel mai important sfârșit de săptămână pentru voleibaliștii din Caransebeș. După un sezon în care nu au reușit să obțină o poziție confortabilă în clasament, Banatul Caransebeș se bate pentru rămânerea în prima Divizie.

Iubitorii acestui sport al minții sunt așteptați astăzi și mâine pentru a susține echipa gazdă în confruntarea cu moldovenii de la Piatra Neamț. Jocurile vor începe de la ora 18.30 în sala polivalentă Victoria și este nevoie de victorie. Confruntările vor fi supervizate de însuși președintele Federației Române de Volei, Gheorghe Vișan. Conform regulamentului, echipa care își va adjudeca trei victorii din cinci meciuri va rămâne în Divizia A1.

După jocurile de acasă, Banatul Caransebeș se va deplasa săptămâna viitoare la Piatra Neamț. ,,Trebuie să jucăm așa cum am jucat în meciul cu Dinamo acasă, să bucurăm publicul care cu siguranță va veni în număr cât mai mare, dar în primul rând băieții trebuie să joace pentru ei, pentru bucuria lor, cu entuziasm, dăruire și multă ambiție, lucruri de care au dat dovadă în acest retur de campionat. Nu trebuie să ne intimideze experiența și anii de volei pe care îi are în spate echipa din Piatra Neamț. Valoric, suntem peste ei! Trebuie doar să ne facem jocul nostru și să demonstrăm că putem și merităm să fim în A1”, declară pentru Express de Banat președintele Cristian Stepanescu.