Gugulanii au dat-o în bară! De două ori!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

FC Caransebeş nu a scăpat de ghinion nici astăzi şi continuă seria rezultatelor negative după 0-1, acasă, cu Mioveniul lui Claudiu Niculescu.

Antrenorul Sorin Bălu era absolut sigur că echipa sa se va impune astăzi în faţa propriilor fani în jocul cu una dintre echipele cele mai bune ale campionatului, chiar dacă a lăsat în afara lotului câţiva jucători obişnuiţi până acum chiar cu postura de titulari, cum a fost cazul portarului Coca, al lui Himcinschi sau Dârvaru, la care s-au mai adăugat câţiva accidentaţi. Caransebeşul nu a jucat deloc rău, dar lipsa de inspiraţie în faţa porţii adverse i-a costat din nou foarte scump.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157648373508690″]

După o primă repriză echilibrată, cu câteva ocazii importante la fiecare dintre cele două porţi, Sorin Bălu a început să privească tot mai des înspre bancă, în căutarea soluţiei salvatoare. Asta, mai ales după ce oaspeţii au deschis scorul, în minutul 60, prin Popa, care a speculat o greşeală mare în defensiva gugulanilor. Înainte de gol, Artean lovise transversala lui Popescu, iar Gafiţa nu a putut profita din câţiva metri. Suru, Ologu şi Gafiţa au ieşit rând pe rând, antrenorul Bălu sperând la mai multă inspiraţie din partea lui Lupu, Negoescu şi, în final, a secundului Gheju. Bălu nu a mutat rău, numai că nici Lupu nu a avut mai multă şansă decât Artean, transversala opunându-se încă o dată golului. S-a terminat 0-1, însă reacţia publicului caransebeşean a fost de apreciat, fanii aplaudând echipa la finele partidei.

untitled design set 970x90 px

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157646455966733″]

Antrenorul lui FC Caransebeş era vizibil nemulţumit de rezultat, însă prestaţia echipei îi dă speranţe pentru meciurile viitoare. „Am făcut un meci bun, nu ca şi celelalte de acasă, însă am întâlnit, spun eu, cea mai bună echipă de până acum, o echipă care a dat impresia prin tehnica de la mijlocul terenului că ne-a dominat. Eu zic că n-a fost deloc aşa. CS Mioveni a marcat un gol pe o greşeală şi a mai avut două situaţii. Noi am avut o ocazie foarte mare, câteva şuturi scoase din vinclu de portarul advers şi două bare. Nu mai spun că am avut ghinion, trebuie însă să-l spargem, pentru că nu e lipsă de valoare”, a declarat Sorin Bălu.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157648774824372″]

untitled design set 970x90 px

Comments

 1. suporter says:

  Stanciule o dai in bară fraţică ! Daca ai ramas tu cu blonda, dincolo la aialalti a mai ramas Aliosa cu Franti…:))
  Alalalt de la ,,Arena Banateana” lucreaza mascat zici ca-i Zorro, si pe la Caon si ascuns pe sub preudonime. A mai ramas ultimul mohican…Taban care vi-a luat maul, incet, incet. Se vede ca tipul era profesionist si pe vremea la care lucra cu Zgaverdea ! Acuma e seful vostru ! stai ca i-am uitat pe ,,duobombescu” Nafiru-Mircioane. Presă…Tutun !
  Stanciu – Vela
  blonda – Frunzaverde
  Franti – Vela&Stepanescu
  Aliosa – vinetii lui Diaconescu
  Taban – Frunzaverde
  Nafiru&Mircioane cum bate vantu’
  l-am uitat pe Zorro de la Arena&Caon asta nu face politica dar e pe la Petrea, Mazaran, Vela si pe unde mai e de ciupit ceva publicitate musai…
  Astia sunteti voi presarii de top…:)))

 2. jan-valjan says:

  suportere ce le sti tu pe toate :)))))))))
  dar cine-i Zorro ca tot n-am inteles?

 3. Angelo Henzel says:

  merg si ei pe unde-i de ciugulit moca…:)
  acuma fiecare reprezinta pe cineva, logic.
  is doua trupe evident, unii de partea lui Gheorghioni si unii de partea lui Frunzaverde. stai ca mai sunt astia care merg la doua capete ca la pocher: Stanciu & Frant, Aliosa & Taban, Paula & Vasile Neamtu, şi putem continua…:)
  Si toti is manjiti politic
  Intrebare intrebatoare: unde mai e Ciucureanu?

 4. suporter says:

  Cine nu il stie pe Zorro?
  Arena Banateana alias Marian Cacaran alias Caon alias Jurnal de Caras Severin, alias incognito… :)))))))

 5. suporter says:

  P.S. Cuciureanu si-a luat teapa de la Stanciu si dus e. Acuma a mai parasit corabia si Alexandra Milotin, si ea ţepuita, a ramas Stanciu descult ca-n romanul aluia, Zaharia…dar Stancu…nu Stanciu…:))))

 6. Dan-Aliosa Ulici says:

  Eu imi permit să vă mulţumesc pentru că ne citiţi. Mulţumesc personal pentru că mă am fost combinat cu Sergiu Taban, unul dintre cei mai buni jurnalişti la ora actuală. Ar fi mult mai interesant dacă voi suporterii sau mă rog, cititorii, v-aţi ocupa mai mult de comentatul articolelor, nu a blidelor pe unde ling eu. Nu mă băga pe mine în oală cu nimeni, pentru că nu e corect, mai ales că de aproape doi ani nu mai sunt membru PPDD, ci mă ocup doar de scris. Şi scriu doar rubrica sport, mai ceva pe la mondenităţi şi… Politică scriu ZERO. Nu sunt în măsură să iau apărarea cuiva, dar ştiu că, Cipi Cuciureanu lucrează acum ceea ce şi-a dorit, aşa că… Despre Alexandra Milotin, văd că voi ştiţi mai multe. Nu mă asociaţi cu nici o trupă politică, pentru că eu chiar nu mai fac politică… Despre ceilalţi colegi ai mei, nu-mi permit să-mi dau cu părerea. Mulţumesc încă odată DOAR pentru că mă citiţi !

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/