Sport de calitate și un show incendiar la Anina

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Anina a consemnat o nouă ediție a tradiționalei deja competiții ,,Cupa Stelele Aninei la Karate”. Într-o minunată atmosferă, cu un public inimos și aplauze care răsplătesc munca de la obositoare antrenamente, 18 medalii au fost câștigate de sportivii locali.

Competiția pe cluburi s-a desfășurat duminică, 12 octombrie, fără participarea gazdelor care au dorit să lase celorlalte echipe șanse de a duce acasă trofeul, astfel că cea care s-a impus a fost echipa ,,O-ka-do” din Hunedoara, antrenată de Adrian Crețu, pe locurile următoare clasându-se musafirii din Bosnia,  de la clubul 16 A din Banja Luka,  și cei de la clubul ,,Shogunul” din Oradea. Antrenorul Sport Star Anina, Marian Meșinschi, a motivat retragerea din competiția cluburilor prin faptul că ultimele cinci ediții ale Cupei cărășene au fost câştigate de echipa pe care o pregătește, fiind corect să lase șansa unei victorii și celorlalte echipe de club.

,,Cupa Stelele Aninei la Karate” a cuprins și întreceri ale seniorilor și juniorilor karateka. La seniori, cel mai bun s-a dovedit a fi Aleksandar Vucanovic din Bosnia-Herțegovina, care s-a impus în finală în fața lui Alexandru Albu, membru al ,,Sport Star Anina”. La fete, cea mai bună a fost Ioana Popescu, din Orăștie.

Pentru Clubul ,,Sport Star Anina”, competiția desfășurată acasă a adăugat în palmaresul sportivilor practicanți ai artelor marțiale un total de 18 medalii. Locul I a răsplătit prestația a șase tineri: Darius Gheralia, Irina Vișovan, Darius Linca, Nicoleta Filimon, Rahela Coadă și Sandra Toma. Pe locul II s-au clasat Andreea Lupu, Oana Beciu, Flavia Csomos, Doria Moise, Claudiu Vasile, Apolo Moldovan, Cristian Mustață, Petrică Zahapschi, Feri Teodor și Alexandru Albu, iar pe locul III au urcat Robert Smeu și Rareș Turculescu.

Între personalitățile care au onorat competiția s-au remarcat primarul Aninei, Gheorghe Românu, care i-a premiat pe sportivii locali pentru rezultatele obținute în 2014 la concursurile naționale și internaționale, deputatul Valeria Schelean, care i-a răsplătit cu premii pe sportivii care s-au remarcat în competiția de duminică de la Anina, dar și domnii Dusko Simic, președintele Federației de Karate din Bosnia Herțegovina, Mihai Cioroianu, președintele departamentului de karate din cadrul Federației Române de Arte Marțiale, precum și Cătălin Hogea, directorul Direcției Județene de Sport Caraș-Severin.

untitled design set 970x90 px

Evenimentul sportiv a fost organizat de Primăria și Consiliul Local Anina, cu sprijinul Federației Române de Arte Marțiale și al Direcției Județene de Sport Caraș-Severin.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157648361599839″]

Foto: Marian Meșinshi

banner td untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/