UPDATE: Grav accident la Jupa! Un bărbat în stare gravă și alte două victime rănite ușor!

După accidentul groaznic din luna mai, când un elev a murit chiar în faţa şcolii din Jupa, acum alte trei persoane se zbat între viaţă şi moarte după un accident rutier ce a avut loc pe raza localităţii, puţin înainte de ora 7.

Un autoturism în care se aflau trei persoane a pătruns pe contrasens şi s-a izbit violent de un TIR. Toţi cei trei ocupanţi ai maşinii cu care se întorceau din străinătate au ajuns în stare gravă la spital. Cel mai probabil, şoferul a adormit la volan. Poliţiştii sunt la faţa locului şi ridică probe pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul. Circulaţia pe DN 6 a fost oprită minute bune pentru a permite agenţilor de circulaţie şi criminaliştilor să-şi facă treaba.

UPDATE 1 – Din primele date ale oamenilor legii, se pare că, în afara conducătorului autoturismului care se află în stare gravă, restul victimelor sunt în afara oricărui pericol. Este vorba aici despre o pasageră în vârstă de 21 de ani și un tânăr de 19 ani care au suferit răni ușoare. Victimele au fost transportate la spitalul din Caransebeș pentru îngrijiri de specialitate.

În momentul de față se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Rămâi pe expressdebanat.ro. Revenim cu amănunte!

Comments

  1. Adrian says:

    Dar cu ce viteza mergea asta in localitate, de a adus TIR-ul in halul asta?
    Hmmm, prostia se plateste.
    Dar ar fi trebuit sa faca asta cand era singur in masina, ca macar atunci platea doar prostul.