VESTE ȘOC: STEPANESCU ar putea candida la Caransebeș/VELA: ,,E un obiectiv prea mic pentru actualul primar al Reșiței!”

După ce liderul PNL, Marcel Vela, a anunțat numele candidatului liberal la Primăria Reșița, edilul-șef al municipiului de pe Bârzava a declarat că reședința de județ nu este bătută în cuie pentru o potențială competiție electorală. Momentan, lucrurile sunt incerte la acest capitol.

Primarul Mihai Stepanescu a declarat că nu este încă sigur dacă va dori să își reînnoiască mandatul la cârma administrației locale din Reșița. Asta cu atât mai mult cu cât prietenii îl îndeamnă să-l depună în municipiul vecin, oraș pe care, de asemenea, edilul susține că l-ar cunoaște foarte bine. Astfel că ia în calcul o reorientare administrativă în ce îi privește candidatura.

,,Am foarte mulți prieteni care mă îndrumă să candidez la Primăria Caransebeș, întrucât cunosc foarte bine Caransebeșul, pentru că sunt de acolo. « De ce nu vii să candidezi chiar aici?!», îmi spun, dar există multe posibilități, așa că drumul este deschis și aici, și la Caransebeș!”, a spus edilul-șef al municipiului, Mihai Stepanescu.


SURSA VIDEO: Vest TV

Contactat de reporterii Express de Banat, edilul-șef al municipiului Caransebeș, Marcel Vela, a declarat că nu se simte amenințat sub nicio formă. Dimpotrivă, visul colegului său din Primăria Reșița îl onorează.

„Ah, cred că Primăria Caransebeş este un obiectiv prea mic pentru actualul primar al Reşiţei. Am înţeles că, datorită rezultatelor spectaculoase, prietenii domnului primar Stepanescu îl vor chiar la Primăria Timişoara. În rest, această declaraţie cu visul Caransebeş mă onorează, aşa că sincer… eu îl înţeleg“, a declarat Marcel Vela pentru www.expressdebanat.ro.

Comments

  1. Razvan says:

    Probabil din 2014 va conduce un ansamblu folcloric sau cel mult o formatie de lautari… va folosi un instrument de suflat auriu , nu de alta dar sunt sigur ca e fan chesti lucioase! Va doresc bafta ! Si , ce sa zic incercati si la primaria de la Teregova…. Sau ceva de genu….