Ghiorghioni refuză să demisioneze de la Consiliul Județean, dar se întoarce în arest!

Vicele suspendat al celui mai important for din Caraș-Severin, Ionesie Ghiorghioni, nu și-a prezentat încă demisia din funcția publică pe care o deține, deși are deja pe rolul instanțelor de judecată două dosare extrem de complexe.

Până una alta, nici nu este atât de important acest aspect, care ține de onoare până la urmă, întrucât în momentul de față este suspendat din funcția publică pe care o deține. Acesta a fost citat de instanță în cursul zilei de mâine în dosarul privind alegerile prezidențiale, în care este inculpat alături de Sorin Frunzăverde. Asta, pentru că a încălcat interdicțiile stabilite de judecători. Mâine, i se va pune în vedere acest lucru și, cel mai probabil, magistrații nu se vor arăta îngăduitori.

Reamintim că pe data de 8 iulie Tribunalul Caraș-Severin a dispus a doua măsură a controlului judiciar împotriva vicelui. Cum reședința sa de domiciliu este Oțelu Roșu, acesta nu a avut voie să părăsească orașul fără încuviințare și nici să ia legătura cu mai mulți martori din dosar. Ghiorghioni nu ar fi avut voie să contacteze niciunul dintre cei 19 primari vizați în acest caz. În ciuda interdicțiilor, vicepreședintele nu a putut sta departe de ilegalități și a comis-o din nou.

Cel de al doilea dosar care îl vizează pe vicepreședinte se referă la afacerile pe care le făcea pe spatele oamenilor de afaceri din județ de la care pretindea bani în schimbul lucrărilor atribuite. Acesta a fost prins în flagrant de procurorii DNA Timișoara, pe data de 12 mai, în timp ce lua mită.

Prin urmare, ajunge din nou în arest.

Comments

 1. XXXLUTZ says:

  nesimtul dracului de umflat. sa ti se topeasca slanina in parnaie

 2. Marius says:

  Invatat la spaga ,ca musca la cacat!Cum sa plece asta de acolo ca nu gaseste ceva mai bun sa se imbogateasca.Nu a facut nimic pentru cetatenii judetului , nimic ,nimic ,nimic . Acum i se vor confisca toti sacii cu euro si nesimtitul va sta si ani buni la inchisoare.El stie una si buna ca nimeni nu-i mai bun decat el pe functia de spagar.Nu faci nimic pentru comunitate , praful si pulberea se alege de fiecare ales!

 3. Radivoj Milenovici says:

  Si frunzacolorata de ce nu il isoteste pe banditul asta si in parnaie si in suspendare de la conducerea CJ ? De ce , de ce ?! A santajat primarii din judet , asa ca , ”afara , afara , javra ordinara” !!!!!

 4. probleme... says:

  ca sa-ti dai demisia îți trebuie onoare…de unde sa ceri?…de la un slugoi???