Ghiorghioni, înşelat pe patul de spital! Vicepreşedintele Consiliului Județean a crezut într-o prietenie sinceră!

Acuzat de luare de mită şi prins în flagrant cu bani marcaţi, Ionesie Ghiorghioni a primit alte lovituri dure, în sala de judecată, de la martorii denunţători.

Aflat față în față cu denunțătoarea care i-a adus șpaga în biroul său de la Consiliul Județean, Ionesie Ghiorghioni a încercat să acrediteze ideea că între el și familia Armașu ar fi existat o relație de prietenie. Sau cel puțin el așa a perceput. În acest sens, vicepreședintele Consiliului Județean i-a cerut Adinei Armașu să rememoreze momentele petrecute lângă patul lui de spital de la Timișoara. Denunțătoarea l-ar fi întrebat atunci pe Ghiorghioni de ce nu se tratează în străinătate, la Szeged spre exemplu. Acesta i-ar fi răspuns că are o variantă la Viena, numai că acolo l-ar costa 10.000 de euro, bani pe care nu îi are. „Vă ajutăm noi!”, pretinde Ghiorghioni că i-ar fi spus Adina Armașu. „Era un ajutor pentru mine sau m-a înșelat?!, a întrebat vicele în timpul audierii denunțătoarei. Aceasta a replicat sec: „Nu îmi amintesc dacă o asemenea discuție a avut sau nu loc”.

Adina Armașu și-a amintit însă alte lucruri, mult mai importante, pe care chiar Ghiorghioni a provocat-o să le spună în sala de judecată. „Da, am avut o înțelegere anterioară. I-am dat 10.000 pe drumul Berzovia – Fizeș – Tirol. I-am spus că nu am decât 10.000 și urma să-i dau diferența. Mai trebuia să-i dau 16.000 de lei”, a mărturisit Adina Armașu.

Și totuși, la flagrant s-au găsit 20.000 de lei, nu 16.000 de lei. „De unde această diferență?”, a întrebat avocatul Cosmin Bolosin. „Urma să ne plătească și alte sume, de asta i-am dat 20.000 de lei, a răspuns sec denunțătoarea, lăsându-l fără cuvinte pe Ionesie Ghiorghioni.

Comments

  1. popescu says:

    IATA CE MONSTRII CREEAZA PROMOVAREA IN FUNCTII DE CONDUCERE A UNOR INCOMPETENTI ,A UNOR OAMENI FARA VALORI MORALE, FARA FRICA DE DUMNEZEU SI AL CAROR SCOP PRINCIPAL ESTE IMBOGATIREA PRIN SPAGA,PROMOVAREA SI OBTINEREA DE AVANTAJE PENTRU FAMILIA LOR, PENTRU RUDELE LOR SI GASCA LOR DE POLITRUCI MARUNTI.TOTI ACESTI DERBEDEI AJUNSI FARA NICI UN MERIT IN POSTURI CHEIE SFARSESC MAI DEVREME SAU MAI TARZIU LA BECIUL DOMNESC, INSA LUCRUL CEL MAI IMPORTANT AR TREBUI SA LI SE CONFISTE SI ULTIMUL LEU FURAT ASA CUM SE INTAMPLA IN GERMANIA DE EXEMPLU.
    DNA NU LASATI CA ACESTI INDIVIZI SA NE NENOROCEASCA PE TOTI SI SA DISTRUGA TARA.

  2. MIAI STERPELESCU says:

    CUM DE IN ZONA BOZOVICI NU A APARUT ACEASTA FIRMA