Petrea a dat lovitura şi la Târgu Jiu!

Echipa pregătită de fostul internaţional român îşi continuă parcursul foarte bun în Liga Naţională de handbal masculin, chiar dacă se află la debutul pe prima scenă din România. În această seară, HC Caraş-Severin s-a impus pe terenul Pandurilor Târgu Jiu, cu scorul de 22-21.

Alb-roşiii au făcut o nouă figură frumoasă după ce runda trecută au învins echipa reputatului Aihan Omer. De data aceasta, în oraşul lui Brâncuşi, în faţa unei echipe pe care reşiţenii o bătuseră şi în amicalele verii. Gorjenii au condus cu două goluri la pauză, 11-9, dar în partea secundă, împinşi de la spate şi de o galerie nu foarte mare, dar inimoasă, băieţii lui Adi Petrea au reuşit să întoarcă rezultatul.

Partida a început cu o uşoară dominare a gazdelor, dar asta şi în urma ratărilor reşiţenilor. În minutul 23, Ignat a egalat la 7, dar totuşi prima repriză s-a încheiat în favoarea gazdelor. În partea secundă, reşiţenii au revenit şi, cu câteva excepţii, s-a mers cap la cap. După ce Vaidasigan a egalat la 19, sala a trăit dramatic secundele de pe tabelă care se scurgeau foarte repede. Cu mai puţin de 60 de secunde înainte de final, Dospinescu a adus echipa reşiţeană la conducere, 21-20. Gorjenii s-au grăbit şi au egalat, dar le-au lăsat suficient timp reşiţenilor pentru un ultim atac. Vaidasigan a făcut diferenţa şi a semnat o nouă victorie pentru HC Adrian Petrea în Liga Naţională.

„Sunt fericit că suntem noi cei care am câştigat meciul. Eram conştienţi că ne aşteaptă un meci greu la Târgu Jiu. Nu am pus în calcul cele două partide amicale pe care le-am disputat cu Energia în perioada de pregătire şi pe care le-am câştigat. Ştiam că acum echipa din Târgu Jiu are mare nevoie de puncte. Am vizionat meciul cu Dinamo şi am văzut o schimbare de atitudine a jucătorilor şi cred că din această cauză meciul a fost echilibrat pe toată durata lui. Până la urmă eu cred că diferenţa în acest meci a fost făcută de apărarea noastră. Am pregătit o apărare agresivă. Ştiam forţa echipei din Târgu Jiu, cu jucători care aruncă de la distanţă. Aici s-a făcut diferenţa, la agresivitatea noastră în apărare plus poarta, care astăzi a fost într-o notă foarte bună”, a declarat Adrian Petrea la finele meciului.

HC Adi Petrea rămâne neînvinsă după cinci etape, contabilizând 13 puncte, după patru victorii şi o remiză, care o clasează pe locul 5, la egalitate de puncte cu Dinamo şi Steaua, ocupantele locurilor 3 şi 4. Pentru reşiţeni urmează un program foarte greu, cu o deplasare la Turda, peste numai patru zile, şi un meci acasă, cu Dinamo, una dintre pretendentele la titlu, în 27 septembrie.

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte şi galerie foto de la Pandurii Târgu Jiu – HC Adrian Petrea!

Comments

  1. popescu says:

    BRAVO ACESTOR BAIETI MINUNATI CARE PRIN MUNCA ,DARUIRE, MODESTIE FAC CINSTE SPORTULUI RESITEAN ,FACAND CA HANDBALUL ATAT DE IUBIT DE RESITENI SA REINVIE IN SALA POLIVALENTA DIN RESITA.VOI ADMINISTRATORI DE FONDURI PUBLICE LA NIVEL DE JUDET SI MUNICIPIU NU PUTETI LUA CA MODEL ADMINISTRAREA UNEI AFACERI GEN HANDBALUL RESITEAN, SIGUR PENTRU ACEASTA VA MAI TREBUIE SI MINTE ,COMPETENTA SI CALITATI MORALE, CARE LA UNII LIPSESC CU DESAVARSIRE.