Gărâna Jazz Festival va bucura iubitorii de muzică la început de august! „Va fi o ediție de succes”

po 1000x100px (4)

Gărâna Jazz Festival 2020, confirmat pentru 6-9 august! Biletele sunt în număr limitat din cauza restricțiilor impuse de COVID-19, dar artiștii europeni și români confirmați până în prezent vor bucura inimile iubitorilor de jazz.

Organizatorii Gărâna Jazz Festival anunță o ediție specială pentru 2020. Din cauza restricțiilor și măsurilor de distanțare socială, numărul așteptat de participanți este de 500, dar poate crește dacă măsurile de relaxare viitoare permit acest lucru. „Vom respecta limita de spectatori și distanțare socială. Tot ce se întâmplă acolo va fi în conformitate cu reglementările, inclusiv comerțul. În momentul de față, o să mă limitez la un număr de 500 de bilete, dar cu siguranță cifra va fi mărită pentru că la fiecare două săptămâni apar relaxări ale restricțiilor impuse de gripă”, a declarat Marius Giura, directorul festivalului, pentru Express de Banat.

headerexpress cc

Trupele confirmate până în acest moment din țări europene sunt RYMDEN, David Helbock Trio, Quadrivium – Markus Stockhausen & Jörg Brinkmann, Vasko Atanasovski, Adrabesa Quartet feat. Michel Godard, Edgar Knecht meets Frederik Köster, Nik Bärtsch’s RONIN. Din România, vor concerta Marius Pop Band, Emi Drăgoi Group și Van Der Cris. Pe lângă trupele menționate, organizatorii poartă discuții și cu alți artiști ai jazzului. „Sunt discuții și cu trupe de rezervă care pot intra în ecuație în funcție de schimbări pentru că sunt vremuri în care nu știi cum vor evolua lucrurile. Momentan este un trend pozitiv. Eu cred că va fi o ediție de succes care ne va mulțumi fanii pe care ni i-am făcut în atâția ani de zile și va fi o reușită în ciuda faptului că se va întâmpla după niște tipare noi”, a încheiat Marius Giura.