ȘOCANT. Autorii crimei de la sălaș sunt minori! Tânărul de 29 de ani, incendiat cât încă era în viață!

pompier intervenție incendiu

Detalii incredibile sunt scoase la suprafață de anchetatori în cazul crimei comise zilele trecute la Reșița. Autorii sunt minori, iar victima lor, pe care au lovit-o în repetate rânduri, a fost incendiată cât încă era în viață. 

Reșițeanul de 29 de ani a fost bătut și incinerat de trei minori, cu vârste de 17, 16 și 12 ani! Anchetatorii spun că victima a fost bătută mai întâi într-o locuință de pe strada Căminelor de doi băieți, cel de 17 și cel de 16 ani. A fost transportat apoi pe malul Bârzavei (pe strada Ţerovei, podul ce duce înspre SC C. SA), unde loviturile au continuat, victima ajungând în stare de semi-inconştienţă.

Adolescenții au încercat apoi să își ascundă fapta, fiind convinși că pot scăpa de trupul tânărului de 29 de ani. L-au transportat în decursul aceleiaşi nopţi la sălaşul situat în spatele blocului cu nr. 1 de pe strada Albăstrelelor din Reşiţa, acțiune la care a participa și un copil de doar 12 ani. A fost din nou agresat fizic, iar ulterior, victima fiind încă în viaţă, a fost incendiată de primii doi minori, ceea ce a dus la deces.

gif card de energie dacus 1000x100

Minorii de 16 și 17 ani au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

CITEȘTE ȘI: CRIMĂ. Incendiul de la sălașul din Reșița, tentativă de a distruge orice urmă!

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/