Competiție sportivă pentru prichindei

1000x100 (5)

Copiii de la grădinițele din Reșița au participat astăzi la Cupa Moș Crăciun. Prichindeii s-au întrecut într-o competiție sportivă, iar apoi au primit cu toții cadouri din partea moșului.

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret a organizat astăzi Cupa Moș Crăciun pentru copiii de la grădinițele din Reșița. La competiție au participat șase echipe de prichindei conduse de educatoarele lor. Alături de cei mici au fost invitați și vedetele echipei reșițene de handbal masculin, însoțiți de profesorul Aihan Omer. Sebastian Pârvan, Mihai Rohozneanu, Rică Pârâianu, Adrian Tucanu, Cristian Ionescu, Ghiță Irimescu au fost căpitanii echipelor participante.

Suntem foarte bucuroși să participăm la acest eveniment. Am nominalizat șase jucători care vor fi lideri de joc. Copiii sunt și ei foarte bucuroși să îi aibă alături pe idolii lor. Toată lumea se simte foarte bine la această competiție foarte reușită”, a declarat Aihan Omer.

Numele celor șase echipe au fost alese cu grijă de organizatori. Echipele Hagi, Năstase, Nadia, Olimpiada, Prichindeii și Voiniceii s-au simțit foarte bine și au fost cu toții recompensați de Moșul, venit special din Laponia cu o săptămână mai devreme de Crăciun. Cei mici au alergat într-o probă de ștafetă, au aruncat cu mingea la coșul de baschet, au jucat darts, au desenat și au dansat.

Deși au primit cu toții cadouri, cupa nu putea fi câștigată decât de o singură echipă. Cei care s-au descurcat cel mai bine la toate probele au fost cei din echipa Hagi, care l-au avut căpitan pe Rică Pârâianu.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157632268356142″]

banner 970 x 250

Comments

  1. cristina says:

    O informaţie foarte simpatică. Andreea, totuşi nu am aflat care grădiniţe.

  2. SUNTomulDErandSImieIMIpasa says:

    faine aceste informatii Andrea Ivascu…si nu te lua dupa unii ca-s interesati ei de nu stiu care gradinite…importanta e stirea ca ceva misca,si misca bine in Resita…FELICITARI A.Ivascu !