Moș Crăciun continuă să dea daruri copiilor

po 1000x100px (3)

Cupa „Moș Crăciun”, care a început în primele zile ale săptămânii, continuă. Aseară, copiii din ciclul gimnazial au putut să-și demostreze abilitățile sportive în fața moșului, venit cu cadouri pentru ei.

Patinoarul „Olimpia”, din Parcul Tricolorului, a găzduit aseară Cupa „Moș Crăciun” – patinaj pentru gimnaziu. Șase școli au participat la acțiune cu căte o echipă formată din trei fete și trei băieți. Acestea s-au întrecut pe patine în probe precum ștafetă printre jaloane, aruncare la țintă, patinaj artistic pe perechi, luptă cu baloane sau „construirea” unui om de zăpadă din hârtie igienică. Adolescenții s-au distrat de minune pe patinoarul din Govândari și au fost răsplătiți pentru participare cu premii din partea moșului.

„Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, în colaborare cu Asociația Județeană Sportul pentru Toți, Inspectoratul Școlar Județean și Academia Olimpică Română filiala Caraș-Severin organizează astăzi aici Cupa „Moș Crăciun” de patinaj pentru elevii din ciclul gimnazial. Scopul acțiunii este de a atrage copiii spre practicarea sportului și întărirea stării de sănătate prin mișcare. Toți cei care participă la acțiune vor primi premii constând în materiale electronice și dulciuri”, a declarat Mădălina Rădoi, din partea Direcției Județene pentru Sport și Tineret.

banner 1000 x 100 hd

Cele șase unități școlare sunt Școala cu Clasele I-VIII Nr. 2 Reșița, care a purtat denumirea de PERFORMANȚA, Școala cu Clasele I-VIII Nr. 7 Reșița – ONOARE, Școala cu Clasele I-VIII Nr. 8 Reșița – CRISTI CHIVU, Liceul Traian Lalescu Reșița – FORTUNA, Liceul Diaconovici Tietz Reșița – SPARTACUS și Școala cu Clasele I-VIII Nr. 1 Bocșa – FAIRPLAY.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157632287479091″]

03 britannia 1000 x 100 gif