Prichindeii au înseninat chipurile bătrânilor

Voluntarii de la “Triumful inimii” şi copiii de la grădiniţa Pinckerbell din Bocşa i-au vizitat pe bătrânii de la azilul din oraş după o pauză de doi ani, cauzată de relaţiile cordiale cu fosta directoare a instituţiei, soţia ex-primarului Mirel Pascu.

Au confecţionat felicitări cu mânuţele lor, au învăţat colinde şi au plecat în vizită la azilul de bătrâni pentru a aduce spiritul sărbătorilor de iarnă şi în sufletele şi camerele bătrânilor care nu se află în aceste zile în sânul famiililor, alături de copii sau nepoţi. Copiilor de la Pinckerbell Bocşa li s-au alăturat voluntarii de la “Triumful inimii”, care au adus zeci de pachete cu bunătăţi pentru bătrânii de la azil.

“După doi ani de zile în care activitatea cu Căminul pentru Persoane Vârstnice a fost întreruptă, fundaţia umanitară Triumful Inimii reia această colaborare. Nu am venit cu mâna goală, copiii au confecţionat felicitări, care au însoţit pachetele cu alimente”, a declarat Dana Cismăneanţu. “Le mulţumim frumos pentru gestul făcut, au adus multă bucurie în sufletele bătrânilor şi îi aşteptăm şi cu alte ocazii”, a spus şi Monica Monenciu, directorul interimar al azilului.