GALERIE FOTO: Pasajul din Triaj este în continuă renovare. Urmează spații verzi și alee pietonală

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara se ocupă acum de amenajarea zonei de sub pasajul din Triaj. Municipalitatea dorește includerea întregului obiectiv în planul de finanțare al Direcției.

Direcția regională de Drumuri și Poduri Timișoara, care are în administrare pasajul Triaj din Reșița, continuă șirul lucrărilor de reabilitare a obiectivului. După ce în urmă cu peste doi ani, structura de rezistență a pasajului a fost grav afectată de un accident, au fost necesare reparații, pentru ca pasajul să poată  fi din nou folosit de șoferi. Lucrările la partea inferioară a podului au fost finalizate, dar în prezent direcția reamenajează și partea carosabilă care trece pe sub acesta. În cadrul lucrărilor sunt incluse și realizarea unor spații verzi pe marginea drumului, dar și a unei alei pietonale.

A fost abordat pasajul din Triaj, în vederea reabilitării integrale a acestui obiectiv ”, spune Titiana Cătană, șef Serviciul de Investiții.

leader board 728 x 90 px

Autoritățile locale insistă pe reabilitarea în totalitate a pasajului din Triaj, pentru că obiectivul este vechi și nu în ultimul rând se regăsește pe lista de investiții a celor de la Direcția de Drumuri din Timișoara.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157630894703358″]

Comments

  1. ME says:

    Daca tot luati in considerare aceasta zona va rog sa analizati situatia biciclistilor care au traseu pe sub pod, numarul lor este in crestere si cred ca merita analizata situatia prin rezolvarea unei traversari la nivel a cailor ferate precum si continuarea traseului prin parcul locomotivelor, nu pe trotuar deoarece acesta este ocupat de o fundatie si de statia de transport in comun