Șoseaua de centură este gata!

Închisă la începutul lunii mai, varianta de ocolire a municipiului Caransebeş a fost redeschisă circulaţiei. Astfel că, luna august le aduce o veste bună gugulanilor: oamenii scapă de mașinile de mare tonaj care le îngreunau circulația în oraș.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara a închis, începând cu data de 10 mai, circulaţia autovehiculelor pe Centura municipiului, în vederea finalizării lucrărilor. Pe toată această perioadă, traficul greu a fost direcţionat către interiorul Caransebeşului.

Antreprenorul, firma Copisa Constructora, a executat în cele trei luni o serie de lucrări, incluzând aici aplicarea stratului de uzură pe cei 12 kilometri de şosea, plasarea indicatoarelor rutiere, a parapeţilor de protecţie şi rigolelor de scurgere a apei pluviale. Recepţia la terminarea lucrărilor va fi urmată de o perioadă de garanţie de doi ani, după care va avea loc recepţia finală, în situaţia în care vor fi îndeplinite toate condiţiile impuse.

leader board 728 x 90 px

 Centura de ocolire a Caransebeşului, un proiect ISPA de peste 30 de milioane de euro, a fost deschisă pentru circulaţie în decembrie 2011, în ideea că, deşi nefinalizată, va decongestiona traficul greu din municipiul de pe Timiş şi Sebeş.