FOTO: Bianca este extenuată de cluburi

Venită la Reşiţa pentru o prezentare de modă, Bianca Drăguşanu nu a lăsat un minut telefonul din mână. Ne ȋntrebăm oare cu cine ȋşi scria atât de multe mesaje, mai ales că se distra ȋmpreună cu celelale modele din prezentare pe seama acestora.

Deşi se pregăteşte pentru participarea la show-ul “Dansez pentru tine”, Bianca ȋşi face timp să cutreiere cluburile din ţară. Aşa se face că aseară a fost prezentă ȋntr-o discotecă din Reşiţa pentru o prezentare de modă. “Mă simt foarte obosită. Sunt trează de la 6 dimineaţa. Am făcut antrenamente pentru Dansez, dar nu puteam refuza invitaţia pentru această seară”, ne-a declarat Bianca.


Bianca s-a pozat cu reșițenii

Cu toate că antrenamentele o obosesc, Bianca ȋşi menţine ȋn acest fel şi forma fizică. Deşi tabloidele o acuză de anorexie, vedeta este mulţumită de felul ȋn cae arată şi consideră că a atins greutatea ideală.

“Cred că am atins de mult greutatea ideală, dar nu neapărat la kilograme, ci mai ales la felul ȋn care ma simt”, spune Bianca.

Stilul de viaţă pe care ȋl are Bianca nu este deloc sănătos. Fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea a declarat că are zile ȋn care mănâncă non-stop, dar pentru a compensa, are şi zile ȋn care nu mănâncă nimic. În zilele ȋn care nu face foamea, roşcatei ȋi place să mănânce foie gras.


Nu ştim dacă ieri a fost o zi ȋn care Bianca a fost flămândă sau nu, dar ştim că s-a distrat cu fetele care au participat la prezenarea de modă, mai ales că printre ele se numără şi Bianca Jurcă, o bună prietenă a vedetei, cunoscută ȋn presă drept “funcţionara piţipoancă”. Cele două, dar şi celelalte fete de la masa lor, se amuzau copios pe baza unor mesaje pe care Bianca Drăguşanu le primea pe telefonul mobil pe care ȋl butona continuu. Din gesturile fetelor putem crede că acestea sunt primite de la fostul iubit al roşcatei, despre care presa tabloidă spune că a ȋnşelat-o cu Tania Budi. Dacă este aşa, după cum s-a simţit aseară la Reşiţa, se pare că fosta asistentă TV a trecut repede peste acest scandal.


Toată noaptea, Bianca a butonat telefonul mobil

Vezi aici mai multe imagini de la Bambbo!

Comments

  1. ion says:

    trebuie sa fii cel putin timpit sa te pozezi cu o asemenea”vedeta”-dar asta i nivelul ,am ajuns sa facem vedete si modele de urmat toate siliconatele si agramatele -da i inainte tot asa generatie tinara-viitorul cu voi e luminos