FOTO: Studentele au rămas fără sutien!

Joia studențească a celor de la „Eftimie Murgu” s-a transformat în această săptămână în joia Studențiadei. Un super concurs a încins spiritele studenților pregătiți de distracție. S-a lăsat cu sutiene în aer, dans provocator și săruturi fierbinți.

Studențiada a poposit în seara de joi într-un pub din oraș cu o petrecere cu tema „American Pie”. Liga Studenților Universității „Eftimie Murgu” a încercat o abordare îndrăzneață a petrecerii care a prins imediat printre studenții emancipați.

La concursul din timpul party-ului, dedicat tuturor studenților, doar boboceii au avut curajul să participe. Astfel, cele trei echipe au făcut un show incendiar în aplauzele publicului entuziasmat de probele provocatoare. Băieții și-au demonstrat îndemânarea de Don Juan și au dat jos sutienul fetelor cu o singură mână.

La proba următoare participanții au încercat să arate că ei sunt Vocea României și au interpretat câte o melodie aleasă de prezentator. Împreună, pe perechi, au cântat piese de la Holograf, Direcția 5 și Voltaj. Iar ultima probă, ce a debordat de romantism, a fost preferata publicului și a presupus un sărut lung între membrii echipei. Astfel, pe perioada unei melodii, perechile s-au sărutat cu pasiune și tandrețe pe urletele entuziaste ale colegilor.

Fiecare echipă a dominat la una dintre probe, astfel că toată lumea a ieșit câștigătoare. După ce atmosfera a devenit electrizantă, ringul de dans a luat foc sub pașii pricepuți ai studenților. Hore sârbești, dansuri de societate și blues-uri corp la corp au acaparat privirile celor care nu s-au încumetat la dans. Petrecerea s-a încheiat târziu după miezul nopții și a fost declarată un adevărat succes.

Comments

  1. DjFloapa Lau says:

    Ar fi fost bine daca in descriere s-ar fi mentionat si localul unde a avut loc “Studenţiada”. Multumesc