GALERIE FOTO: A început sezonul rugilor în Banatul Montan

Odată cu ieşirea din Postul Paştelui, bănăţenii îmbracă din nou haine de sărbătoare, pentru că în mai multe localităţi au loc în perioada următoare tradiţionalele rugi.

Cei mai grăbiţi să iasă la joc au fost şi anul acesta bocşenii. Ruga de la Bocşa Montană a fost deschisă ieri, de primarul Eugen Cismăneanţu şi Prea Sfinţia SA Lucian, episcopul Caransebeşului. Pe platoul de lângă Corpul B al primăriei s-au strâns ieri şi s-au distrat sute de oameni.

 

 

După cuvântul de bun venit al primarului şi binecuvântarea noului cetăţean de onoare al oraşului, ansamblul Bocşana a încântat asistenţa cu mai multe jocuri tradiţionale din Banat. Apoi a urcat pe scenă renumitul solist de muzică populară Petrică Miulescu-Irimică, iar primarul Cismăneanţu a pornit hora. Petrecerea s-a întins până spre miezul nopţii şi va continua şi astăzi, de la ora 17.00, tot pe un fond muzical asigurat de Irimică şi formaţia sa.

Comments

  1. Afacerea ta says:

    Acum poti invata Limba Engleza printr-o metoda unica in Romania testata pe zeci de mii de oameni.Iata cum poti invata Limba Engleza in 21 de zile.Afli mai multe detalii pe site-ul: http://www.invetiengleza.ro