Furtuna a lăsat zeci de localităţi în beznă

Mai multe localităţi din sudul şi vestul judeţului au rămas noaptea trecută fără energie electrică, din cauza vântului puternic şi a copacilor care au căzut peste firele de alimentare. Şi procesul de numărare a voturilor a fost perturbat de penele de curent, astfel că până în această dimineaţă doar cinci dintre circumscipţiile din judeţ au reuşit să centralizeze voturile.

Furtuna de aseară a dat peste cap numărătoarea voturilor din Caraş-Severin şi a lăsat mii de case în beznă. Potrivit ISU Semenic, zeci de localităţi din sudul şi jumătatea vestică a judeţului au rămas nealimentate cu energie electrică timp de câteva ore. Echipele de intervenţie ale ENEL au ieşit în teren pentru remedierea situaţiei, însă în această dimineaţă la ora 08.00 încă mai erau fără curent electric localităţile Rugi, Cornuţel, Mâtnic, Zorile, Zorlencior, Poiana Mărului, Măru şi Bigăr, dar şi Micro II din Reşiţa.

Vijelia a perturbat şi circulaţia rutieră, în mai multe zone al judeţului au fost semnalate căderi de copaci pe şosea. „Astfel de situaţii au avut loc pe DN 57B Prigor – Bozovici, DN57 Greoni-Oraviţa, DJ 582 Slatina Timiş-E70, DJ 608A Turnu Ruieni-Borlova, DN 68 Oţelu Roşu – Marga şi DJ 608 Rusca Teregova – Cornereva. La Slatina Timiş şi Rusca Montană doi copaci au căzut peste firele de alimentare cu energie electrică”, a precizat plt. Ancuţa Balint, purtător de cuvânt al ISU Semenic.

              

 

 

 

Comments

  1. iverson says:

    in ce zona din Resita e facuta poza?