Frunzăverde, despre atacurile lui Udrea

Atacurile lansate de democrat-liberalul Elena Udrea nu au rămas fără ecou în rândul liderilor politici ai USL. Asta, mai ales că afirmațiile haotice ale liderului PDL se răsfrâng în mare parte asupra activității sale ministeriale. 

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, a făcut o amplă prezentare a proiectelor pe care instituția pe care o conduce le derulează în acest moment. În plus, acesta a ținut să lămurească și neînțelegerile legate de starea proastă a drumurilor, invocată de Elena Udrea.

„Nu știu cum a venit doamna Udrea de la Băile Herculane prin Caransebeș până la Reșița și apoi până la Crivaia pe drumuri proaste, mai ales că la Crivaia, din câte înțeleg, a lăudat infrastructura până acolo. Drumurile sunt refăcute chiar și pe Reșița-Caransebeș, în ultima perioadă reasfaltându-se întregi porțiuni. Îi amintesc Elenei Udrea că drumurile județene din întreaga țară sunt în acest moment acolo unde sunt, datorită aventurii ei manageriale numite PNDI, adică Planul Național de Dezvoltare a Infrastructurii, lansat în 2010”, a declarat vicepreședintele PNL, Sorin Frunzăverde.

Liderul de la Palatul Administrativ a explicat faptul că toate drumurile județene, mai puțin: Reșița-Grădinari, Reșița-Văliug și respectiv Caransebeș-Muntele Mic, au trecut în administrarea Ministerului Dezvoltării. „Noi, doi ani și jumătate, nu am primit niciun fel de finanțare pe aceste drumuri. Nu știu cum poate să spună pe de o parte că a venit pe drumuri foarte bune de la Herculane până la Crivaia, iar pe de altă parte cum poate să evoce situația unor drumuri județene proaste în condițiile în care datorită acestei aventuri prin Planul Național de Dezvoltare a Infrastructurii pe credit furnizor voiau să asfalteze inclusiv drumurile județene, dar nu s-a reușit. A fost un eșec total”, a subliniat președintele Consiliului Județean.

Proiecte de 500 de milioane de euro
În altă ordine de idei, Sorin Frunzăverde a subliniat faptul că proiectele pe care forul județean le-a câștigat sau le are în derulare depășesc 500 de milioane de euro, ca valoare. Cele mai mari dintre acestea sunt cele de reabilitare a sistemelor de alimentare cu apă și construire de stații de epurare în cele opt orașe din Caraș-Severin, dar și cel de gestionare a deșeurilor. Ambele sunt scoase la licitație în proporție de 80 la sută. Alte proiecte importante sunt podul de la Socol și bacul pentru transport greu de la Moldova Nouă, dar lista poate continua, potrivit președintelui Consiliului Județean.

Comments

  1. ALEXANDRU NEMOIANU says:

    Oare acest Fruzaverde chiar crede ca toti avem memorie scurta?Din ce partid a facut el parte pana acuma un an?Cu cine era coleg si isi dadea coate?Caras Severinul nu poate avea viitor cata vreme acest dinosaur mai are cuvant de spus!