Fritz s-a vaccinat cu Astra Zeneca: „Am pus și eu un umăr pentru Timișoara. Pare netonifiat, dar mușchii mei sunt pe dinăuntru”

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Primarul Timișoarei s-a vaccinat vineri-dimineață cu Astra Zeneca. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook, însoțită de un îndemn pentru imunizarea cu acest tip de vaccin.

„Vaccinat! Am pus și eu un umăr pentru Timișoara. Pare netonifiat, dar mușchii mei sunt pe dinăuntru. M-am vaccinat cu Astra Zeneca pentru că este un vaccin sigur și eficace. În județul Timiș și în Timișoara sunt mii de locuri libere pentru acest vaccin. Dacă faceți rezervarea azi, vă puteți vaccina poimâine, nu există listă de așteptare!”, a scris primarul Timișoarei pe pagina de socializare.

În același timp, Fritz spune că este îngrijorat cu privire la faptul că ritmul de înscriere la vaccinare a încetinit și câteva centre nu funcționează la capacitate maximă pentru că locurile nu sunt ocupate.

„Este alegerea fiecăruia dacă se vaccinează sau nu. Dar este evident că doar prin vaccinare masivă și rapidă vom trece peste această pandemie. Iar noi, cei din Timișoara și județul Timiș, avem acum șansa să fim primii care atingem imunizarea de masă și care ne va permite să trăim din nou o viață normală. Medicii și asistentele în centrul în care m-am vaccinat azi, de pe intrarea Doinei, sunt extrem de empatici și nu a fost decât o mică înțepătură.”, a mai scris primarul.

promovare banner maxagro

Dominic Fritz îi îndeamnă pe oameni să pună și ei „umărul” pentru Timișoara și să se programeze la vaccinare.

Primarul Timișoarei a anunțat în 13 ianuarie că a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Nu a fost internat în spital, ci a stat în izolare la domiciliu.

CITEȘTE ȘI: Dominic Fritz a fost confirmat cu Covid-19. Cum se simte? 

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/