Dominic Fritz a fost confirmat cu Covid-19. Cum se simte?

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Primarul Timișoarei a fost confirmat pozitiv la testul Covid-19 în cursul acestei după-amieze. DSP va realiza ancheta epidemiologică, iar Primăria Timișoara va pune în aplicare măsurile recomandate în astfel de situații. Atribuțiile lui Fritz vor fi preluate în următoarele 14 zile de viceprimarul Ruben Lațcău.

„A treia oară n-am scăpat. Din păcate, azi am fost confirmat pozitiv pentru COVID 19. Aseară am simțit dureri musculare și o stare subfebrilă așa că am făcut un test azi dimineața la prima oră. Rezultatul a venit și mă obligă la izolare totală timp de 14 zile. Nu am fost contact direct pentru niciunul dintre angajații Primăriei Timișoara pentru că am purtat tot timpul mască. Nici nu pot să-mi imaginez cum și de unde l-am luat, dar asta este natura perfidă a acestui virus. Primăria Timișoara va rămâne pe mâini bune, ale viceprimarului Ruben Lațcău care va îndeplini atribuțiile de primar ce îi sunt delegate conform Hotărârii Consiliului Local. Ruben va deveni tată chiar în zilele următoare și îmi pare rău că îi răpesc primele zile cu fiul lui. Imediat ce instanța va valida și supleantul din Consiliul Local, Ruben Lațcău va convoca Consiliul Local în formulă completă și să votăm pe al doilea viceprimar, Cosmin Tabără.”, este declarația primarului transmisă printr-un comunicat de presă de către Primăria Timișoara.

Fritz își amână, astfel, și călătoria la București pe care ar fi trebuit să o facă joi și vineri împreună cu Alin Nica, președintele CJT. „Voi transmite oricum propunerile de proiecte ale Timișoarei miniștrilor pe care urma să-i întâlnesc mâine și poimâine, cu speranța că ne vom vedea sănătoși după ce ies din izolare. Sunt în legătură constantă cu echipa din primărie care lucrează la centrele de vaccinare, să putem începe cât de curând posibil cu procesul de vaccinare. Vă spun cu mâna pe inimă că am avut mare grijă, nu m-am văzut inutil cu nimeni, și cu toate astea m-am infectat. Fiți atenți, purtați masca, evitați întâlnirile și deplasările nenecesare. Mai avem puțin, ne vaccinăm toți și vom încheia această pandemie.”, a mai transmis Fritz.

promovare banner maxagro

Ședințele Consiliului Local se pot ține și în absența primarului.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/