Trimis în judecată la două luni după ce a încercat să ucidă o bătrână pe care nu a reușit să o jefuiască

Un bărbat acuzat că a încercat să omoare o bătrână deoarece nu a putut să o jefuiască a fost trimis în judecată de procurorii din Timiș. Inculpatul a fost arestat preventiv.

Conform Compartimentului de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, procurorii au dispus prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii, în forma tentativei, a infracţiunilor de omor calificat și de tâlhărie.

Acesta este acuzat că a dorit să jefuiască o bătrână și, deoarece nu a reușit, a încercat să o omoare cu o pernă.

„În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut că în data de 05.11.2020, în jurul orelor 13.00, inculpatul P.G. ar fi așezat o pernă pe fața persoanei vătămate, în vârstă de 70 de ani, pe care ar fi apăsat-o cu intensitate timp de aproximativ două minute, cu intenția de a-i suprima viața prin sufocare, obturându-i căile respiratorii superioare și cavitatea bucală, după ce în prealabil ar fi exercitat violențe asupra sa și ar fi amenințat-o cu moartea, ca urmare a refuzului persoanei vătămate de a-i dezvălui locul unde are depozitate sume de bani în locuință și în scopul de a o determina pe aceasta să îi remită sumele de bani solicitate”, au anunțat procurorii.

Dosarul a fost trimis Tribunalului Timiş.