Iulius Town Timișoara anunță noi modificări de program

Mallul din Timișoara își actualizează programul de funcționare a magazinelor, astfel că de luni până joi acestea vor avea un alt orar față de zilele de weekend – vineri, sâmbătă și duminică. Hypermarketul Auchan va avea același interval orar în fiecare zi, de luni până duminică.

Conducerea mallului Iulius Town Timișoara a anunțat faptul că din data de 2 aprilie, odată cu implementarea noilor reguli transmise de către autorități, programul va suferi modificări. De luni până joi, mallul poate fi vizitat între orele 9.00 și 18.00, iar de vineri până duminică – între 8.00 și 18.00. Excepție de la modificările orare face hypermarketul Auchan, care va fi deschis de luni până duminică, între orele 7.00 și 18.00.

Zona de foodcourt așteaptă pofticioșii de toate vârstele să guste din minunatele paste italienești, inegalabilii burgeri, dar și din mâncarea tradițională și deserturile apetisante, pe terasa exterioară, bucurându-se în același timp și de razele soarelui de primăvară. Personalul mallului se ocupă constant de dezinfectarea meselor și menținerea lor la distanțele impuse pentru protejarea vizitatorilor.

leader board 728 x 90 px

Terasele din Iulius Garden te invită să te așezi comod la o ceașcă de cafea și să te bucuri de frumoasa primăvară ce își face simțită prezența din ce în ce mai mult.

Un plus ce îl deține Iulius Town este prezența unui sistem de tracking, care permite raportarea densității din mall, iar clienții o pot vizualiza accesând site-ul: https://www.iuliustown.ro/ro/gradocupare. Intrările sunt prevăzute cu termoscannere, covoare profesionale impregnate cu substanțe active și dispensere cu dezinfectant. Bineînțeles, nici personalul bine instruit nu lipsește pentru a monitoriza respectarea regulamentelor. Accesul în incinta mallului este permis doar cu purtarea măștii de protecție, iar la intrări sunt amplasate automate cu măști și dezinfectant. Orice alte modificări ale programului de funcționare vor fi anunțate pe www.iuliustown.ro și pe pagina de Facebook.

Autor: Iulia Vlad